Uzun araştırmalarım sonucunda dün sistemimime bi MSI 128MB GeForce 6600GT AGP aldım. Büyük bi heyecanla sistemime taktım ve driverleri(kartın cdsinden cikan) yükledim. İşlemleri tamamladıktan sonra büyük bi sorun ortaya çıktı.Oyun yada video gibi hareket arzeden dosyaları açmaya çaılştığımda sistem durma derecesinde yavaşlıyordu. Fareyi dahi hareket ettiremiyordum. Daha sonra en son versiyon driveri(93.71) indirip yukledim. Sorun yine cozulmedi. Daha sonra driveri kaldırıp once cdden cikani tekrar yukledim. sorun yine cozulmedi. son olarak 81.93(ya da benzer isimli ) versiyonunu yukledim. Bu defa buyuk olcude sorun halloldu. Bunun nasil bi aciklamasi olabilir sizce.
Bununla beraber sistem rolantide iken calisan bellek 250 den 400 mb a yukselmiş durumda. Sizce bu normal mi?
Ayrıca oyun oynarken cok nadir karıncalanmalar oluyor..
Olası sebep ve çözümleri hakkında beni bilgilendirebilir misiniz. Acaba anakartın (MSI KT4V: 2002 de almıştım) biosunu update etmek sorunu çözebilir mi ve ekran kartında bozukluk olma ihtimali varmı sizce?
Yardımlarınızı bekliyorum. Yoksa kriz geçireceğim sanırım.
sistem AMD 2600 - MSI KT4V - 2x256 DDR333 -17''LG F700b-MSI GeForce 6600GT - Creative Inspire 5200