yeni aldığım MSI k8n neo 2 platinum anakartımda uyku(sleep mode) problemi yaşıyorum. klavyeden uyku tuşuna bastığımda YADA WİNDOWSTAN askıya al dediğimde monitor kapanıp bilgisayar uyku konumna geçiyor fakat ne yaptıysam resetlemeden uyandırmayı başaramadım. bios ayarlarını anakart kitapçığından kontrol ettim herşey normal görünüyor. anakartın tüm sürücüleri doğru yüklendi. bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplasın. son çare bios update yapacağım. HELP PLS
MSI k8neo 2 PLATİNUM UYKU SORUNU
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sorun sadece anakarttan degil ekran kartı ses kartı ve modemden dahi kaynaklanabilir
donanım sürücülerini güncellemeni tavsiye ederim.
aynı sorun bende de var fazla dert etmedim onun icinde kurcalamadım ama bios ayarları ile cozulecegini sanıyorum..
Ben de aynı anakartı kullanıyorum. Bios güncellemsi yap. Şu andaki resmi bios hala version 1.B. İndirip güncelle.Büyük ihtimalle çözecek sorununu.
bu anakartın kutuyla gelen biosunda problem var
make believe nin söylediği bios u kur
valla arkadaşlar gelen diverları yok sayıp internetten yeni driverlarını indirdim sorun devam ediyor. son çare bios güncellemesi. cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler. yeni yanıtları bekliyorum
Uyku sorunu benim PC`de de var..
Ancak yeni klavye ve mouse seti taktıktan sonra olmaya başladı..
Eski klavyem takılıyken bir sorun olmazdı..Eski klavyemde uyku tuşu yoktu..Mouse`u oynatınca hemen açlırdı yeniden..
Şimdi ister klavyeden,ister başlattan beklemeye al yaptığımda resetsiz başlamıyor..
Sanırım BIOS`tan bir ayarla düzelme ihtimali de varmış..Güncellemeye gerek olmadan..
Ancak ben umursamıyorum..Yani uyku moduna ihtiyacım da olmuyor..
Senin için bu kadar önemliyse tabi ki anakart BIOS güncellemesini denemende fayda olabilir..