Selam ,
MSI mega stick 520 hakkında bilgisi olanlar,
1-2 hafta içerisinde bu ürünü almayı düşünüyorum. ama hakkında öğrenemediğim birşey var. cihazı Flashbellek olarak da kullanmak istediğim için şunu merak ediyorum. web sitesinden kendi üstünde erkek USB çıkışı olduğunu okudum Varsa bilgisayara bağlanması problemli mi? Kardeşimde Minton 3002 var , onu bilgisayara ara kablo olmadan takmak çok zor. çünkü aletin yan genişliği, kasaya deydiği için her usb ye takamıyorum. inşallah MSI da böyle bir problem yoktur. Cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca cihaz hakkındaki yorumlarınızı da yazarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden Teşekkürler :)
MSI mega stick 520
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
40 mesaj
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
Merhaba ürünü USB portuna takınca yandaki portu kullanmak biraz güç oluyor bunu engellemek için ürünün yanında uzatma kablosu veriyorlar. Uzatma kablosu kullanmak istemiyorsanız slim bir ürün almanız gerekiyor.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
621 mesaj
yazdığın modeli bilmiyorum ama bu tür aletlerde tek adres var.IRIVER
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
40 mesaj
Yardımınız için teşekürler, İriver'lara da bakmıştım ama hatırladığım kadarıyla usb 2.0 destekleyen modelleri ya radyosu yok ya rakiplerine göre pahalı. ben hepsini bir arada bulundursun istiyorum. Yanımda kablo taşımak ta istemiyorum. önerilerinize açığım. saygılar..