MSI MS-6382 Açılmama sorunu

Vanhelsing
05-10-2012, 16:37   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj

Merhaba arkadaşlar. MSI MS-6382 anakartlı eski bir bilgisayara ethernet kartı olmadığı için ethernet kartı takmak istedim gittim vatandan inca marka ethernet kartı aldım. Fakat ethernet kartını taktığım zaman bilgisayar açılmıyor. PCI  slotunuda değiştirmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmadı 3 pcı slotunda da açılmadı. Kartı çıkarttığım zaman normal açılıyor bilgisayar. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba teşekkürler.

anakartın özellikleri aşağıdaki gibi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/ ... name=bph07352&lc=en

Son Düzenleme: Vanhelsing ~ 05 Ekim 2012 16:41
furkanç__iyiadam
05-10-2012, 18:09   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8 mesaj

Geçmiş olsun,senin psu düşük olduğu için belki sisteme yetmiyordur.Ve kartı psu kendini korumaya alıyordur.Bunu görmek için ekran kartını sök ve pc yi öyle çalıştırmayı dene.eğer ekran kartı yerine onboard kkullanıyorsan hdd yi sök,kartı tak öyle dene.Hala çalışmıyorsa kartta kısa devre vardır.Tekrar geçmiş olsun ama aklıma takılan şu ethernet kartı almadan önce internete nasıl giriodun wireless mi kullanıyordun???Sana tek diyeceğim kafana takma düzelir onu da aşarız...

Vanhelsing
07-10-2012, 10:20   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj

öncelikle kasa benim değil eski bir kasa üzerinde 56 k modem kartı var eskiden onunla internete giriş yapılmış olabilir. Ayrıca Psu nun yetersiz olması ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü modem kartını söküp etherneti taktım hem ayrıca kasa hp pavilion orjinal kasası psu falan gayet iyi. Sorun setup ayarlarından falan olabilir veya başka bişey bilemiyorum.