MSI notebooklar nasıldır bilgisi olan var mı?

MEDENİBARLAS
12-04-2011, 15:56   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj

aşağıdaki ürünü arkadaşa almayı düşünüyorum ama arkadaş biraz kararsız kötü çıkabilir diyo. sizce nasıl acil yorumlarınızı bekliyorum.. ürün bu: http://www.hepsiburada.com/Liste ... 60523&categoryId=98    acaba bunda şu meşhur üretim hatası var mı sandy bridge oldugu için korkuyorum.

vahapcemil
12-04-2011, 21:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
173 mesaj

O laptop u ben de inceledim birkaç hafta önce , tipine hayran kaldım . Özellikleri tam kullanıcıya göre yapılmış , satma için değil kullanılmak için üretilmiş bir laptop. Msi yi anakartları ile tanırız hesaplı ama kaliteli ürünler sunar , bu laptopunu da öyle yapmış . Normalde msi üst seviye oyun laptopları üretiyor monster gibi , ama bu ürünü ev kullanıcıları için hazırlamış ben çok beğendim alınabilecek güçlü ve şık bir laptop . SAğlamlık konusunda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum . Ben casper ile bir sorun yaşamadım ki sen msi ile hiç yaşamazsın :)

720p
12-04-2011, 22:05   |  #3  
Yıllanmış Üye
480 mesaj

ekran kartı GT 420M'in yeniden tasarlanmış haliymiş o yüzden ben onu tavsiye etmem onun yerine GT 525M'li şu notebook'u alabilirsin mesela en uygun

Bu  notebooklar yeni sürüm yani problemi hallolmuş notebooklar. O yüzden için rahat olsun...