Merhaba arkadaşlar. MSI Z77A-G45 anakartında kutu içerisinde SLI köprüsü var mı? Bir de GTX 570 kartım var... SLI yapmayı pek düşünmüyorum ama yaparsam 2. kart kaç x hızda çalışır? Sanırım anakartın 3 tane 16x var. GTX 570 de zaten 2 slot kaplıyor. Bir kart daha eklersek kaç x hızda olur. Teşekkürler.
MSI Z77A-45 ile İlgili Soru
Anakartın kutu içeriğinde olmaması lazım. ekran kartının kutusundan çıkanı kullanırısnız. Hiçbir sitede bulamadım sorunun kesin cevabını ama %90 dan yüksek bir oranla 8x hızında çalışır slı yaparsan
Cevabınız için teşekkürler. Ben de 8x gibi bir hızda çalışacağını düşünüyordum zaten. SLI köprüsüne gelirsek : GTX 570 Synergy kartım var. Bunun kutu içeriğinde de yoktu...
crossfire yapı sışında 16x hızlan çalışması imkansız malesef yapının. qad crossfire sistemlerde 8x oluyor hızı. nvidia 4x' e kadar düşüyor quad sli yapılınca fakat neden gerek olduğunuda ben pek anlamış değilim güncel bir kart ile zaten sli sistemden alınacak performans elde edilebilir sli % 30 fark yaratabiliyor uygulamanın türüne göre. örnek 4870 var crossfire yaptığımkda alınacak performanstan daha fazlasını tek 6850 ekran kartı zaten verebiliyor. üst sınıf kartlarda yapacağım dersen orası ayrı.
crossfire yapı sışında 16x hızlan çalışması imkansız malesef yapının. qad crossfire sistemlerde 8x oluyor hızı. nvidia 4x' e kadar düşüyor quad sli yapılınca fakat neden gerek olduğunuda ben pek anlamış değilim güncel bir kart ile zaten sli sistemden alınacak performans elde edilebilir sli % 30 fark yaratabiliyor uygulamanın türüne göre. örnek 4870 var crossfire yaptığımkda alınacak performanstan daha fazlasını tek 6850 ekran kartı zaten verebiliyor. üst sınıf kartlarda yapacağım dersen orası ayrı.Anladım teşekkürler.