arkadaşlar bilgisayarda biraz temizlik yapayımve bazı kullanmadığım proğramları sileyim dedim.WinDVD medya oynatıcıKonuyla ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim proğramını silmek istedim ama ne olduysa oldu proğramı sildikten sonra sürekli tekrar kendini kurmaya çalışıyo vede hata verip kuramıyor.Tekrar tekrar kendini kurmaya çalışıyor ve bende bunu bir türlü kapatamıyorum.Görev yöneticisinden kapatıyorum ama birkaç saniye içinde tekrar yükleme yapmaya başlıyor(Tabi yükleyemiyor.)Proğramı yeniden kurup sileyim dedim ama bu sefer proğramıda kuramıyorum bir hatayla karşilaşıldı diyor ve kurulmuyor.
msi.exe sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
225 mesaj
bilgisayarını güvenli kipte açmalısın.Daha sonra programın dosyalarını msconfigten devre dışı bırak.Daha sonra başlat>programlar>başlangıç klasörünün boş olduğundan emin ol.Probleminin çözülmüş olması lazım.sana önerim kayıt defterindeki gereksiz girdileri temizleyen bi programla bilgisayarını taratman.örn. tunup utilities yazılımını önerebilirm.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
arkadaş ilgin için teşekkür ederim.Ama dediğin bölümde msi.exe ye rastlamadım şimdilik geçici olarak oradan insstall wizard ı kapattım açıldıktan sonra kendini yine kurmaya çalışıyor ama bir kaç saniye içinde kayboluyor ve bir daha bilgisayarı tekrar açana kadar başlamıyor.Başka nerede sorun olabilir acaba.Ayrıca bir kaç temizlik proğramı ilede temizlik yzptım ama nafile. saygılar....