Arkadaşlar messenger 01.08.08 itibarı ile paralı olacak tarzı bilgi mailleri geliyor.
Bu nekadar doğru referans olarak msn gösteriliyor ama bir bilgi göremedim
tşk.
MSN 1 ağustosta paralı :((
- 1
- 2
1 senedir aynı haber dolanıyor. Efsane oldu artık :D
Olsun olmasın, alternatifi var benim için.
Merhaba
Yıllar öncesine dayanan bir rivayetten ve insanlarla dalga geçmekten başka bir gerçeklik payı yoktur.
Microsoft, microsoftluğunu devam ettirebilmek için nerdesin windowsu bedava dağıtacak, siz msn nin paralı olmasından bahsediyorsunuz.
Adamlar yaptığı reklamdan kazanıyor zaten eğer paralı yapsalar büyük düşüş yaşarlar yapmazlar yani.
böyle bir şeyin olçagını sanmam msnne efsaneleri bunlar
1. msn paralı olursa herkes msn hacklemeye başlar tabi bunun önlemi olur bence
2.msn paralı olursa kimse msn kullanmaz microsoft ta zarara uğrar yani microsft bize msn yş zaten bedava vermiyor msn nin sol tarafı reklma dolu
3. ve son şey bu söylenti doğru değil BENCE ama eğerki paralı olursa ortalık karışırr
şehir efsanesine döndü artık.olmaz tabikide
arkadaşlar banada pek manıklı gelmemesine rağmen insan acaba diyebilmekte umarım böyle devam eder
etmezsede herşeyin bir alternatifi gibi oda olur.
msn paralı olsa bile biz türkler bununda hileli bi yolunu buluruz
Micorfot çeşitli nedenlerden dolayı yumuşatmaya gitti politikasını az çok officenin artık diyer dosya formatlara izin vermesi epc olayında linuxla beraber sunulması xp işletiminin en son okuduklarım tabi rekabetle ilgili davalarda var ama satışında düşmelerde etkendir msni paralı yapıp müşterisini kaybetmesini göze alamaz sağı solu reklam dolu msnin beleş ama para kazınıyor ondan da beleş olan rakipleri gelişiyor boş durmuyor ne akla paralı yapsın?
yav ne güzel yuvarlanıp gidiyoduk msn paralı olursa başka bişi çıkarırlar galiba hem sanki ne varda msn yi paralı yapıyolar
Yaa bu bu mail 13 kişiye gönderirsenzi zengin olacaksınız göndermezseniz bilmem ne olacak benzeri mailler gibi bişey.Böle önemli şeylerle alakalı saçma sapan dikkat çekici şeyler yazıp bir akıllı gönderiyor birine ona inanan başka bir akıllıda okuyup başkalarına gönderiyor böle yayılıp gidiyor.Bence bu tarz mailler virüs diye adlandırılmalı..boşuna bide onları silmeye uğraşıyorum..
Boole haberlere artik kimse inanmiyor..
alternatifi olmayan bişi mi kaldı ,paralı olsa kac yazar.
olmaz olmaz deme hiç olmaz olmaz arkaşlar zaman neler gösterir belli olmaz
arkadaşlar hiç korkmayın.
varsayın ki msn paralı oldu.
en azından google'ın gmail'i var.
hiç merak da etmeyin, hemen yeni msn'cikler çıkar.
byburak2008Konuyu Acan Arkadaşım Buna Kendin İnanıyormusunkii..!evet arkadaşım ama microsoft bu ne yapacağı belli olmaz
Ben bu paralı olacak maillerini silmekten bıktım ama gönderenler bıkmadı
evet banada sürekli olarak mail geliyor yok bu maili ... kişiye gönderirsen ikonun mavi olacak yok msn ye para vermeyeceksin faln filan
olsa nolurkii:D
google talk var mynetin bile kendi içinde mesajlaşması var ayrıca msne gibi yüzlerce program var işimiz yok birde para vercez:D...
hem onunda keyleri şifreleri vb crackleri üç günde çıkar onuda yasal ama korsan kullanırız:D.:D:D
- 1
- 2