msn 6.02 mikrafonla konusma baslatildiginda PC nin

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
alien2
24-03-2005, 23:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

selam Ben xp kullanicisiyim. ve pcde msn yüklü burdan mikrafonla sesli görüsme baslatmak istedigimde karsimdaki patnerim beni kabul ettigi anda benim pc kapaniyor tekrar aciliyor.Bunu servise bildirdim yardimci olamadilar.Artik arkadaslar tekcarem sizsiniz.....

Ben Bilgisayari virüs taramasi yaptim.virüs yok virus programim iyi,update güncel.G Data Antivirenkit 2005

Mikrafonda normalde calisiyor.Ses kayiti yaptim, oluyor.
Benim Pc de ses karti on-Board ve TV karti var bunlarla ilgili bir problem olabilirmi..lütfen yaridmmmm.Detayli bilgi lütfen
aliozkan74@web.de

--------------------------------------------------------------------------------

Eyüp Korkusuz
25-03-2005, 10:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj

Ali kardeş senin msn nin sürümü nedir daha önce msn le dosya transferi falan yaptınmı yani biraz msn hakkında bilgi ver. Olmazsa msn sürümlerini bir değiştir... Denediğin yöntemleri buraya yaz sonra tekrar görüşelim birde dial up tan mı bağlanıyorsun...

alien2
27-03-2005, 03:22   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

selam
msn 6.02 vardi ilk önce audio hic kullanmadim.ama msn7.0 beta versiyonunu yükledim sesli görüsme ilk baslarda iyiydi.sonradadan msnde sesli görüsme baslatinca arasira kapanmaya basladi.simdi devamli sesli görüsme baslatinca kapaniyor.

-Tekrar msn 6.02 yükledim olmadi.
-Tekrar msnin üst versiyonunu 7.0 yükledim yine olmadi.
-Windowsu yeniden kurdum. yanliz yukleme cd sinde msnin 4.02 versiyonu varmis.otomatik msn 6.02 yükselti.ama velakin ayni sorun devam ediyor.

-yeni ses karti aldim takdim onunlada denedim olmadi.

-evet msnden dosya gönderimi yaptim bir kac defa(resim vb.gibi.

-benim pcde tvkarti var ses karti onboard

-baglantiyi adsl ile yapiyorum netzden baglaniyorum(adsl modem var.)

-yahoo messenger denedim onda oluyor sadece msnde olmuyor.yahoo da ayni anda 4 kisiyle görüsme yaptim hic problem yok.
yani pc de bir hardware sorunu olmadigini düsünüyorum.

daha detayli bilgi isterseniz ltfen yaziniz.
yardimlariniz icin tesekkürler..