Otomatik olarak bağlanıyorum her zaman ve yani şifrem ve kullanıcı adım kayıtlı fakat; 10 kere felan bağlana tıklatmak zorunda kalıyorum. Her tıkladıktan sonra server hatası veriyor.Geçici olarak servis dışı diyor ama her seferinde. Nedeni ve çözümü nedir?
MSN 7.5'a 10 kere denedikten sonra girebiliyorum
bu her seferınde mı oluyor yanı sızı bırı kıtlemıs weya dondurmus olabılırmı yada farklı oturum ac'a tıklayın we sıfrenızı kullanıcı adınızı tekrar gırın oluyormu bır bakın soyledıklerım olmazsa yardımcı olmaya calısırım saygılar...
her zaman oluyor fakat sadece 1 hesabımda. Ayrıca birçok bilgisayarda da aynı hatayı veriyor.
mher zaman oluyor fakat sadece 1 hesabımda. Ayrıca birçok bilgisayarda da aynı hatayı veriyor.7.5'u tekrar kurup denesenız birde sız sıfre we kullanıcı adınızı yazıp mı gırıonuz yoksa dırek kayıtlı(yanı onceden kaydettıgınız msn sıfre we ısımlerını)kullanarak mı gırıonuz bırde son onerım baska bılıgsayarda denemenız olmazsa dıger arkadaslarımız yardımcı olacaklardır saygılarımla...
Daha önceden de belittiğim gibi kayıtlı kullanıcı yani bilgisayar beni tanıyor... Ve yine daha önceden de belirttiğim gibi başka bilgisayarlardan da aynı şekilde , giriyorum...
Bu arada diğer arkadaşlar da kim ? Bu forum şirkete mi bağlı anlmadım....?!
ben buradakı ınsanları sewdıgımden kendımde arkadaslar deme hıssı buluyorum...
mDaha önceden de belittiğim gibi kayıtlı kullanıcı yani bilgisayar beni tanıyor... Ve yine daha önceden de belirttiğim gibi başka bilgisayarlardan da aynı şekilde , giriyorum...hotmail parolanı sıfırla veya değiştir. Büyük ihtimalle oradan yapıyor.Bu arada diğer arkadaşlar da kim ? Bu forum şirkete mi bağlı anlmadım....?!
Bu arada bu forumda olanların çoğu birbirlerini arkadaş olarak görür sen bu arkadaş kısmının dışında kalmak istiyorsan o ayrı. Burası elbette bir şirketin chip dergisinin elinde ama burdaki insanlar gönüllü olan kişilerdir. Biz birbirimizi arkadaş olarak görüyorsak sende teknik servis olarak gör ne farkeder. Nasılsa sanal bir ortamdasın. Sorunun çözülmezse tekrar yaz.
İlk defa bu forumda birisinin birisine arkadaşlar dediğini fakettim... Büyütülecek bir şey yok,neyse...
delikanli53hayret edilecek birşey de yok ....ewt
m kardeş bunların ötesinde bi uyarı yapıım ben sana: bence msn i otamatik açta bırakma,sakıncalı bi durum...bazı log programları msn şifrelerini alırken kayıtlı kulanıcı olanları götürüyo