MSN 8.0 (Windows Live Messenger) Piyasada
elvis32Plus desteğini arkasına aldığı gün ben de yükleyeceğim.Plus desteği demişken, Windows Live Messenger için MSGPLUS 25 Haziran 2006 Pazar saat: 01:40 itibariyle çıkacak. (Yani Pazar sabahı MSG Plus'a kavuşmuş olacağız)
Çoklu Kullanıcı özelliği etkin hale getirilebiliyormu bilgisi olan varmı?
Microsoft MSN Messenger ın tahtına yakışır bir program yapmış.Sesler ve arayüz çok güzel.Çevrimdışı gözükürken konuşabilme ve kişi çevrimdışı iken ileti yazıp o iletilerin oturum açınca karşı tarafa gitmesi çok işe yarayabilecek iki uygulama.Ama keşke yeni slimleyler(yüz ifadeleri) eklenseydi.Ama genel hatlarıyla çok güzel bir program olmuş.Tebrikler Microsoft.Bu başarıyı Windows Vista'da da bekliyoruz.
Selçuk İslamoğluPlus desteği demişken, Windows Live Messenger için MSGPLUS 25 Haziran 2006 Pazar saat: 01:40 itibariyle çıkacak. (Yani Pazar sabahı MSG Plus'a kavuşmuş olacağız)Sanırım bugün çıkmadı Plus, bir gecikme oldu nedense?!Son Düzenleme: theironman ~ 25 Haziran 2006 14:06
çok az eski sürümünü kullanmak istersen çoklu msn özelliğini kullanabiliyorsun fakat bu sürümde bendeki çoklu msn açma programları çalışmadı..
ben bulamamıştım..var olduğuna da sevindim
elvis verdiğin link içinde plus var demi(türkçe) bir de kırık link çıktı sanki
elvis direk indirdim ama setup dosyası falan inmedi yardım et
Arkadaslar ben bu PLUS'ı ındırdım buradan, ingilizce oldugu ıcın bırsey anlayamadım :)) 7.5 te kı PLUS ta konusma pencereleri fazla oldugu zaman solda cıkartabiliyordum ben 8.0 da PLUS ta var mı acaba ? yardımcı olabilir misin? bunda sımdı alt alta ayrı ayrı cıkıyor yer kaplıyor da