msn 8.5 ile ilgili sorun

FikoDakota
17-09-2007, 23:59   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Selam Arkadaşlar, messeger ile ilgili sorunlar bu günlerde bayaa arttı, 8.0'ın çalışmamasından dolayı forumdada bir çok kişi bu konuyla ilgili konu açmış, başka bir konu altından yardım isterdim ama ne kadar cabuk cevap alabilirdim bilmiyorum.

bende 8.0 yüklüydü ama yeni sürüm var... yazısı  çıktı. yüklemesi için evet dedim, ben nette dolaşırken aradan 2 saat geçmesine rağmen yüklemedi, msn'nin sitesinden 8.2yi  yükledim bu seferde hata verdi, yüklemedi, başka bir download sitesinden yükledim yine aynı hatayı verdi, 7.5i kurdum ondada aynı 8.0 daki gibi yeni sürüm yazısı çıktı. en son hiçbir çare kalmadığı için Beta da olsa 8.5i kurdum dünden beridir onu kullanıyorum. biraz önce nete bağlandığımda msnyi açtım, discovery live yüklüydü, onu açtım, ben bir sayfa açmadan bir pop-up sayfası açıldı, msn yada discovery ile alakalı bir sayfa değildi, sayfayı kapattım, ama aklımda tereddüt kaldı, acaba 8.5 ten mi kaynaklandı diye, çünkü BETA sürüm olduğu için açıklar vardır kesin, ama internete bağlanalı 30-35 dk. oldu bir daha çıkmadı benzer sayfalar, bir sorun çıkarmı sizce, ad-awareyle taratdım, ccleaneri çalıştırdım bir sorun yok görünüyor pcde. Registry'den internet ayarlarına ve açılan pencerelere baktım herşey normal acaba discoverydenmi kaynaklıdır. yarın bilg. açıp nete bağlandığımda aynı tarz pencereler çıkarsa bir şeyler yolunda gitmiyor demektir.
Yardımlarını bekliyorum.

bir ricamda msn 8.2 veya bir üst sürümü varsa ekleyebilirmisiniz, benim bulduklarım çalışmadı çünkü, elinde çalışan sağlam bir 8.2 veya daha üstü olan bir arkadaş eklerse sevinirim.