Arkadaşlar msn 9 da plus var mı ? Veya ona göre plus var mı ? İndirdiğim bütün pluslarda msn 9 uyumludur diyo fakat işe yaramıyo. Msn 9 beta için...
MSN 9 Plus
- 1
- 2
http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479.exe
MSN 2009 uyumlu Plus!.
İndiriyorum bakalım inşallah çalışır.
Olmadı akradaşlar msn9 betası var bende verdiğiniz plusu indirdim kurdum fakat hiç bi değişiklik olmadı. Yada ben yapamıyorum resimli anlatım yapar mısınız veya yapan varsa resmini koyablir mi LÜTFEN...
Benim verdiğim linkten indirdiysen çalışır. Eski Plus'ı kaldır sonra kur.
Onu denedim zaten çalışmadı, sen bi resim çekip gösterebilir misin ?
Abi neyin resmini çekip yollayayım? Yeni sürüm Plus'ı kurmadan önce eski sürümü Program Ekle Kaldır'dan kaldır. Sonra Setup'ı çalıştır. Zaten gerisi İleri demekten ibaret. Video mu yapayım bi de bunun için anlamadım ki?
Hiçbir şey yapamıyorsa kaldır MSN'i ve tüm eklentilerini. Sıfırdan yükle. İlk önce MSN 9'u kur, üstüne Plus yeni sürümü kur. Bu kadar basit.
Ya güzel kardeşim iyi hoş diyorsun ama aynen yapıyorum olmuyo. Ben sana diyorum ki msnin resmini çek sendekini onu koy bakalım
Evet aynen bende öyle diyorum zaten ondan resim koymasını istedim arkaştan ıspat olarak yani
alfonso61Evet aynen bende öyle diyorum zaten ondan resim koymasını istedim arkaştan ıspat olarakya ıspatlamak zorunda değil sende yanionun kullandığı sürüm farklı sanırım ondan oluyor, daha düşük sürümlerde oluyor sanırım, derleme (9.0.***.**) gibilerde...
Tamam ama sevgili canum cicim korsanım, ben yazmıştım msn sürümümü beta falan diye oda ona göre cevap vermiş demek ki çalışıyo.
alfonso61Tamam ama sevgili canum cicim korsanım, ben yazmıştım msn sürümümü beta falan diye oda ona göre cevap vermiş demek ki çalışıyo.windows live messenger 9 dan bahsediyoruz hepimiz. Ancak bunun değişik sürümleri var. MSN den Yardım menüsünden "Messenger Hakkında" yı tıkalrsan derleme diye bişey yazıyor orda o farklı işte.... benim fikrim bu..
Temaaam sevgili chip üyesi canum korsanum, teşekkürler bekleyelim bakalım arkadaşımızın cevabı ne olacak konuyu saptırmayalım burası byük bir forum HIH2
Saygılarımla this is a MoMoC ÖHM.. ÖHM.. !
alfonso61Temaaam sevgili chip üyesi canum korsanum, teşekkürler bekleyelim bakalım arkadaşımızın cevabı ne olacak konuyu saptırmayalım burası byük bir forum HIH2soytarı seniSaygılarımla this is a MoMoC ÖHM.. ÖHM.. !
sen şimdi bağa hakret mi ettun anamadum selçuk abi habu ne demek istiy
alfonso61sen şimdi bağa hakret mi ettun anamadum selçuk abi habu ne demektamam yok bişey, gevezelik etmeyelim sus!(alım)
Teşekkürler arkadaş demekki bizdekinin sürümü uymuyo. Ama bununda sıkıntısı inglizce olması acaba türkçe yaması var mı ?
Sizdeki sürüm sızdırılmış private betadır. Resimde gördüğünüz sürüm Public Beta'dır yani herkese sunulmuş son halidir beta aşamasının. Tavsiyem onu kullanmanız, bir önceki sızdırılmış betaların bugları çok fazla ve desteklenmiyorlar. Şu an için Türkçe sürümü mevcut değil betanın ancak Plus!ın Türkçe dil seçeneği var içerisinde. Ben İngilizce kullanıyorum, resim aldatmasın. MSN'in İngilizce olması da o kadar sorun teşkil etmez sanırım? O kadar karmaşık şeyler yok sonuçta MSN'de. Ayrıca kararsız bir Türkçe yazılım kullanmaktansa daha kararlı ve resmi bir betayı İngilizce olarak kullanmayı tercih ederim.
Evet haklısın sanırım :) Teşekkürler Kal-El ;)
- 1
- 2