Dostum Discovery messenger'ın yaptığı şeyler sadece bunun gibi şeylerle sınırlı ;
ileti yazıyor mesajını kaldırmak,İstediğin kadar titreşim yollamak,Yolladığın her iletinin ilk harfini büyültmek,Karşındaki kişiyle ne zamandan beri konuşuyorsun harf sayısına kadar göstermek,Yada sen ile konuşurken ama yalnızca sen ile konuşurken senin adına konuşmak,Biri seni engellediğinde,sildiğinde uyarı vermek.Yani hep bu tarz şeyler.Ip adresini ele geçirerek her hareketini takip etmek flan unut sen yaff :) Onu yapabilecek kişi Zaten senin buraya konu açtığın 4 saat 2 dakika süresince istediği herşeyi yapmıştır.Haberin olmadan kamera açmak gibi bir şey bir aralar duymuştum vede mahruz kalmıştım sanırım.
Bunun haricinde şifrenin ele geçirilmesi için çok fazla yol var ama bunun için tavsiyelerim ;
Şifrenin içinde harf,rakam ve işaretler olsun ve oradaki güvenlik seviyesinde en güvenliyi göstersin.Gizli sorun çok alakasız birşey olsun mesela Annenizin doğum yeri cevap Iron man gibi :) Bunlar en basit yöntemler diğer yöntmler bu konuşurken dosya paylaşımı sırasında gelen trojan,keylogger gibi yazılımlar ile.Bilmediğin kişilerden kesinlikle bir dosya alma ve o gelen "Bedava 250 kontör tıkla" bilmm ne gibi linklere tıklama hatta benim gibi tanıdığın bile olsa .rar dosyasından asla birşey alma.Başka birçok yöntem daha var interneti araştır neler bulacaksın :)