Arkadaşlar ben oturum açamıyorum.... aslında açıom ama bi kaç saniye sonra hata raporu gönder çıkıooo.herhangi bişeyi tıklasamda tıklamasamda kapanıyooo herhangi bi hata koduda vermiyo (8100035b....gibi)
MSN AÇILMIOO
msn en son çıkan versiyonunu yüklediğimde aynı sorun bendede oluyordu açılıyordu belli bir süre sonra kopuyordu birdaha bağlanıyordu falan son versiyonu kaldırıp önceki kulladığım versiyonu tekrar yükledim düzeldi.seinde böle bir sorunun olabilir zaten ben msn ile bir konuda açmıştım daha önceden msn en son sürümde sorun olabilir diye. tavsiyem en son versiyonu kaldır bir öncekini yükle o zaman çalışıcaktır büyük ihtimalle.
hata imzası............
Appname:msnmsgr.exe Appver 7.5.324.0
Modver:0.0.0 Offset 0000000
DİE Bİ HATA VERİO YARDIMLARINIZI BEKLİORUM
msn in en eski sürümü olan Amsn i kullanıyorum ......kernel32.dll dosyasından kaynaklanıoo olabilri miii???
arkdaşlar yaklaşık 6 saattir msn açılmıyor.81000314 hata kodunu veriyor.başlat/çalıştır/regsvr32 softpub.dll yazıp tamam dedim ama olmuyor hala.live ID den hesap açtığımda yada hotmailden denediğimde açılıyor adres ama msn den açılmıyor.ara sıra da 81000306 hata kodu çıkıyor.çok sinir bozucu bir durum.ilgili arkdaşlar acilen yardım ederse sevinirim
Bu sorunun çözümü için MSN 81000314 hatası için:
Windows\system32\drivers\etc klasöründeki hosts dosyasını not defteri ile açın
En alt satırına aşağıdakileri ekleyin:
65.54.239.80 messenger.hotmail.com
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net
Kaydedin ve tekrar deneyin. Windows Vista için bu işlem daha zor tabi, onu da bi ara anlatırım.