"Windows messenger live bi sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz" dio ve açılmıyo.Bir çok kes silip tekrar yüklemeyi denesemde bir türlü düzelmedi.Virüs tarama yaptım makinam temiz.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Msn Açılmıyo
kullandıın bşka bi programla çakışıyo olablr
MSN'i guvenlı kıpte sil ve yuklemeyı tekrar dene...
Arkadaşlar ben vista kullanıyorum ve eskı sürümünü kullandıgınız için msn açamazsınız dyor.sürümünüüz yükseltmek için yerel yöneticiden bilg.açın dıyor.
formlarda okudugum kadarıyla bır arkadasın daha böyle oolmuş ve orda bı adres verılmış ordan yenı live msn yükklememiz için. bunu yüklemeye başlamadan önce eski kullandıgımız msn yı kaldırmamız gerekıyor mu yoksa normal yüklememiz mi gerekiyor.??
hayır kaldırman gerekmez ama bazen hatalar verebılıyor.. Bu sefer guvenlı kıpte sılıp tekrar kurmak gerekir. Hepsı bu... bu arada açtıgın konuya cvp yazdım
tsk ederım deneyip haber verecem inş. olur.
benım msn yüklendı ama şimdide çalışmıyor.önceden msn 7.5 vardı şimdi live msn 8.1 yükledim önce diğerini sildim sonra bunu yükledim ama şimdide kişi listeniz kullanılabilir durumunda olomadıgından live msn açamazsınız dior.yükledıkn sonra pc yı açıp kapattım ama hala aynı şeyi söylüyor ne yapmam gerekıyor arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim.
www.hotmail.co adresine bır gırıp kısı listenı kontrol edermsın