Merhaba
Windows 7 kurdum ve msn yide kurdum kullanıcı adımı giriyorum şifre giriyorum bağlan dediğimde şuan bağlanamıyor gibi bir mesaj veriyor ne yapmam gerekiyor..?
Merhaba
Windows 7 kurdum ve msn yide kurdum kullanıcı adımı giriyorum şifre giriyorum bağlan dediğimde şuan bağlanamıyor gibi bir mesaj veriyor ne yapmam gerekiyor..?
o an internette bir siteye girebiliyorsanız sorun msn de değil.ama sadece msn açılmıyorsa programı kaldırıp daha güncel bir sürümü kurmayı deneyin.
explorer da çalışmıyor ilk kurduğumda çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor sayfa görüntelenemiyor diyor..
sorun internette gibi görünüyor.
internette sorun yok firefox ve outlook felan çalışıyor.. ilk windows 7 kurduğumda bi sorun yoktu aslında ama sonradan çalışmaz oldu bilmeden hatalı bişeymi yaptım anladım..
yalnız ilk önce 2009u kaldır sonra 8.1i yükle
güvenlik duvarını devredışı bırak tekrar dene
güvenlik duvarını devre dışı bıraktım yine olmadı..
arkadaşım muhtemelen windows live messenger 2009 yüklemişsindir tabi kide 2009da hata kaynıyo sana windows live messenger 8.1 yüklemeni tevsiye ederim:Şaka mı bu? Ne zamandan beri eski sürüm daha iyi oldu? Zaten yakında geçiş mecburi olacak. İnsanlara 8.1 tavsiye etmeyin.
http://download.microsoft.com/do ... stall_Messenger.exe
sistem saat ve tarihini nasıl kontrol edicem..?
biostan baktım doğru sağ alt köşede doğru..
Şaka mı bu? Ne zamandan beri eski sürüm daha iyi oldu? Zaten yakında geçiş mecburi olacak. İnsanlara 8.1 tavsiye etmeyin.
Arkadaş doğru söylemiş msn 8.1 ve 8.5 9 versiyonundan daha iyi msn 9 yüklediğimde msn kapanıyordu regedit ayarlarını silmem gerekti öyle düzeldi daha önce böyle hangi sürümde sorun oldu.
Ayrıca bir örnek vermek gerekirse
Windows xp Windows vistadan daha iyi öyle değilmi eski yeniden yani..
2009 yüklü kalsın, verdiğim linki incele büyük ihtimalle düzelir
messenger yazılımını yeniden kaldırıp kurun
xD yetmez buna.Messenger'ı kapatıyoruz.
Öncelikle monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat var... İki kere tıklıyoruz ve de Gün/Ay ve hatta saat ayarlarımızın doğru olduğuna emin oluyoruz. Eminsek ikinci adım;Giriyoruz; OK.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Başlat>Çalıştır> regsvr32 softpub.dll