Selam herkese kolaygelsin öncelikle. Msn adresim açılıyor uygun durumda gözüküorum ama arkadaşlarım benı cevrımdışı olarak görüyor. Çoklu msnde baktım dgr msn adreslerımde sorun yok onlarda adresıme bakıyorum cevrım dışı görünüyor başka bılgısayarda denedım gene aynı dgr msn adreslerımı lıve msn açıyorum açılmayan msn adresımı wındows messengerda açtım açılyo ve cevrım ıçı gözüküyor neden olabılır. Şimdiden Tşkrlr. Saygılarımla.
Msn adresim açılıyor ama kımsede açık gözükmüyorum
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
arkadaş açıkcası ilk defa duydum ve çokda garibime gitti, sorunun çözümünü bulursan bana özel mesaj olrak at lütfen
Yeni Üye
44 mesaj
karub onarımdaysa bana neden hiç olmadı. Galiba bana onarmyorlar serverları?
OP Taze Üye
16 mesaj
Bulursam çözümü atıcam. =) server sadece bnm msn adresını onarıyo galıba =) dgr msn adreslerımde açık gözüküyom arkadaşlarımda.
OP Taze Üye
16 mesaj
hmm etkılenenlerın biride bnm msn oldu =)
OP Taze Üye
16 mesaj
Kendılıgınden düzeldı tşkrlr yınede.
Taze Üye
1 mesaj
benim msnimde de benzer bi sorun var. bazılarına çevrimiçi görünüyorum bazılarına görünmüyorum. msni silip yeniden yükledim başka bsayarda oturum açmayı denedim. listeye kendimi ekleyip çevrimiçi durumumu da görebiliyorum ama garip bir şekilde başkalarına görünmüyorum. neden kaynaklanıyor, ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.