merhaba arkadaşlar.ben genelde yahoo kullanıyorum.fakat ben msn de türkiyeden arkadaş bulmak istiyorum.bu mümkün mü yani o sırada tüm online olan insanları görmek ve msj göndermek istiyorum.öncelikle bu mümkün mü,sonra bunu yapabileceğim bir site varsa bildirirseniz sevinirim.
msn arkadaş
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Msn de zaten arkadaş bul diye bi seçenek ar o msn nin sitesine bağlanıyor ve kayıtlı olan bütün kullanıcılar arasında bir arama yapıyor sen istediğin özellikler i belirleyip mesaj atabiliyorsun yalnızca kullanıcıların maillerini göremiyorsun ordan istersen kendine bir profil oluşturup istediğin resmi eekleyebilirsin...
Bi aralar kurcalamıştım ama şimdi tam hatırlamıyorum selim sen hatırlıyorsan anlat arkadaşa nasıl olacak ne edecek zaten ingilizceydi yapmıştım bişiler hatırlamıyorum...
arkadaşlar ben biraz ingilizce biliyorum.fakat benim msn mde böyle bir seçenek yok.acaba msn im eski sürüm ondan kaynaklanıyo olabilir mi?dialup bağlanıyorum da boşuna zaman harcamak istemem işin doğrusu.teşekkürler
6.2 veya 7.0 olursa olabilir die düşünüyorum.... Dur bu akşam ben biraz inceleyeyim yarına yazarım bişiler...
msn deki arkadas bulma butonuna basarsanız www.siberalem.com acılır.ama BwT nin dedigi gibi members.msn.com dan bakarsanız yabancı turk karısık bulabilirisiniz...