arkadaşlar msn e giremiyorum aşağıda bulunan resimdeki hatayı veriyor.bunu nasıl çözebilirim???
Recep Baltaş:Konu başlığınızı dzelttim lütfen bir dahaki sefre düzgün bir başlık kullanın.
arkadaşlar msn e giremiyorum aşağıda bulunan resimdeki hatayı veriyor.bunu nasıl çözebilirim???
Recep Baltaş:Konu başlığınızı dzelttim lütfen bir dahaki sefre düzgün bir başlık kullanın.
Az önce bende aynı sorunu yasadım,sonunda 15 defamı neydı yenıden deneyın'e bastım sonunda acıldı.Açılmadan önce yardım a basıp sızınkıyle aynı olan hata kodunu ınceledım biraz bekleyın turunden bır seyler yazıyordu yani sorun sızde dııl,tum msn'lerde war bu sorun.Saygılar...
arkadaşlar bu sorun şu an herkeste var sanırım..
idareten windows messenger ile çalışın...
o açılıyor...
saygılar..
sorun giderildi sanırım...
şuan açılıyor..
saygılar...
öncelikler birşey sormak istedim bilgisayarımda msn 7.5 yüklü bir süredir kullanıyordum fakat bugün açmak istedim ve sorunla karşılaştım şifre mi ve adımı girmeme rağmen msn açılmıyor bilen varsa söylesin ne yapayım?
Şu dakikada sabah 11 den beri aynı sorunu yaşıyorum ,ancak 2 kere açabildim,daha sonra tekrar düştü...
arkadaşlar görünen o ki sorun msn de . bir süreliğine windows messengerla idare etcez artık
Ben sabahtır 1kere msn actım sonra 4 e kadar kapamadım,ama yukarıda belırttıgım gıbı cok zor actım,sonra pc'yı kapadıktan sonra bır daha acamadım we arkadaslara da sordum telefonla onlarda da dusmus msn,sorun fazla sürmez inşallah saygılar...
http://www.inndir.com/haberler.php?id=67562
bu adresten sorunun kaynağını öğrenebilirsiniz.
ventararkadaşlar görünen o ki sorun msn de . bir süreliğine windows messengerla idare etcez artıbu tür hatalara firewall lar da neden olabilir; firewall unu kapatıp msn e girmeyi bir dene.
belki o neden de olabilir ama o genel bir sorundu diye biliyorum.üzerinden çok geçti ve büyük ihtimalle sorun kalkmıştır.
[h1]dostum şifreni yanlış yazıyon yada o msn geçmiş olsunde çünkü hack lenmisin[/h5]