Selam Arkadaşlar;
Yazdığım MSN adresimde hiçbir hata yok. parolamda hata yok. ama yine de MSN de otorum açamıyorum. sürekli "Hizmet Geçici Olarak Hizmet Dışıdır" diyerek 80070193 nolu hatayı veriyor. nasıl çözümleyebilirim.?? Teşekküler.
Selam Arkadaşlar;
Yazdığım MSN adresimde hiçbir hata yok. parolamda hata yok. ama yine de MSN de otorum açamıyorum. sürekli "Hizmet Geçici Olarak Hizmet Dışıdır" diyerek 80070193 nolu hatayı veriyor. nasıl çözümleyebilirim.?? Teşekküler.
error code 80070193 nasıl düzeltilir??:
Cevap: http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80070193
İngilizcen iyi değilse yaz tekrar,çevirmeye çalışırım..
bilgisayarin tarihini ve saatini düzelt calisacak
MSN Messenger kurulumunda veya oturum açmada sistem takvimi ile programın mantıksal çakışmasından meydana gerldiğini biliyorum. Sistem takvimini ve saatini (system tray üzerinde) geriye alırsanız ve böylece açmayı denerseniz düzelir. Sonra tekrar takviminizi düzeltebilirsiniz. Benim başıma da geldi bir defa. Böyle yapınca düzeldi. İnternet üzerinde bu konu ile ilgili birkaç yerde bilgi de vardı.
arkadaslar bu 80070193 nolu hata hakkinda boyle elle tutular bi aciklama yok mu ya bilgisayari eski tarihe aldim ama yine yok gecmisi sistem yuklemesi yaptim yok ya asil sarunu ne bunun acaba imzaers de de birsey yok dunyadan koptum ben yaaaaaa