MSN de çıkan esrarengiz kutu
Evet banada geldi o ne olduğunuda bilmiyorum...
Birde açık msn kapandı ve kişi oturum açtığında sağda bi simge gelir onun gibi bişi geldi tıkladım bu sayfa açıldı::
merhaba arkdaşlar gerçekten nedir bu kutucuğun anlamı???bilen var mı??bir tv kanalının sitesinde de bu kutucuk haber olmuş ama anlayamadım ne olduğunu
Ben de anlamadım yahw bu kutu ne ayak_?
Çok şükür gitti o kutucuk... Ucuz atlattık :P
Bende de hala duruyor acaba nedeni nedir? :S
Recep BaltaşYalnız iletiye yarıldım..........Yeni fark ettim.bu arada recep abi süper ahahhaahhaBenden elektrik almayan kıza trafo ****** ne fayda :D.
cbilgen13bende niye yok bende kutucuk istiyorum :(yaaa bende de yok bende kutucuk istiyorum :(
Az önce dikkat ettim kutucuk gitmişti:)
Kotali olanlari ayirmadir :) saka bi yana herkesde yok listemdeki
bazilarinda var dikkat ettim bende
ne olduğunu anlamış değilim hiç de gittiği yok
Windows Live Messenger'ın Blog'undan:
"Hey Messenger users, Aaron here. We are seeing an issue where Messenger versions 8.1 and 8.5 are experiencing a technical issue that is causing a blank white box to appear in the conversation window. If you are the 9.0 beta you might be seeing an Office Logo. Believe it or not this is the same bug. The issue does not impact your ability to send and receive messages. We apologize for the inconvenience and are working hard behind the scenes to lose the box and the logo. Hang tight, it should be back to normal before you know it!
- Aaron"
Yani 8.1 ve 8.5 sürümlerinde bi beyaz kutucuk görünüyor 9.0 Beta'da ise office logosu. Önemli bişey değil, Windows Live Messenger'ı etkilemiyor. Düzeltmeye çalışıyorlar.
Ben Messenger Plus Live'de başka bir Messenger arayüzü kullandığım için o arayüzden dolayı sanmıştım ama standart arayüzde vardı.
Bugünden itibaren mesajlaşma penceresinde görülen kutucuk, bilgisayar kullanıcılarını tedirgin etmeye devam ediyor. Yaklaşık 20 milyon MSN kullanıcısı olan ülkemizde, bu küçük detayın bu kadar gerginlik oluşturmasına şaşırmamak gerek.
Oysa Windows Live Messenger'ın sınırlı sayıda kullanıcı ile paylaştığı 9 Beta sürümünde ise bu kutucuğun olduğu alanda Microsoft Office logosu bulunuyor. Bu logoya da tıkladığınızda değişen bir şey olmuyor. Microsoft geliştiricilerinin resmi blogunda da bu konu hakkında bir açıklama henüz yok.
İŞTE O EKRANLAR
Windows Live Messenger'ın kararlı son sürümünden alınan görüntü.
[color=#FF0000]Windows Live Messenger 9 Beta'dan alınan görüntü...
Microsoft'un Office Live ve Live Messenger hizmetlerini birleştirmesiyle ilgili bi calışma gibi duruyo bence, yakında cıkar kokusu. bug olcagını sanmıyorum...
Bende de vardı office logosu ama şu anda gitti.