değerli arkadaşlar msn de mailden çoklu resim yollamayla ilgili bir problem yaşıyorum.önceden şu şekilde; ekle-->fotoğraf seçince normal şekilde çoklu resim yolluyordum.şuan ekleyi tıkladığımda hiçbir şekilde fotoğraf ya da dosya seçimi yapamıyorum.bunu nasıl düzeltebilirim???yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
msn de çoklu resim gönderme sorunu...
Bu sorun büyük ihtimalle Internet Explorer ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.
http://help.live.com/help.aspx?p ... rmat=b1&fs=-1#faq14
Bu adrese giderek sol bölümde alttan ikinci "İletiye dosya ekleme" ile başlayan tabloya tıkladığınızda size "E-posta iletilerine dosya eklenemiyor" başlığı altında çözüm yolları sunulacaktır, yönergeleri takip ederek ayarlarınızı yapabilirsiniz.
yardımınız için çok teşekkür ederim.malesef dediğiniz yerden sorunu çözemedim.ekleye basınca dosya ve fotoğraf seçme gibi bir alternetifim yok.sadece ekle tıklanıyor.bunu çözersem bu sorunda kalkacak heralde.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz. Mesela Mozillada dediğiniz gibi ekle butonuna bastığınızda yükleme seçenekleri çıkmıyor, altta "Gözat" butonu aktif oluyor oradan seçebiliyorsunuz.
İE'de direkt çıkması gerek. İE kullanıyorsanız Tarayıcınızı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneseniz.