msn de engelleme

HPQ-User
08-02-2008, 14:05   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

spy sormuş:
beni msnde engelleyenleri nasıl öğrenebilirim onu öğenmek istiyorum...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
msn 8,1 çok rahat kaldırıyor

İnternet Tarayıcı: Opera/9.25 (Windows NT 5.1; U; tr)

erdem187
08-02-2008, 14:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj

sanırım elvis32 nin bi makalesi vardı bunun için konu açmıştı..ama size önerim kimengellemis.com gibi sitelere girmemeniz...;)..

4ReacTiv
08-02-2008, 21:11   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj

Bunun için piyasada bir çok program ve site var çoğu da şifrenizi almak için yazılmış programlar ve siteler.Bu yüzden her bulduğuna güvenme derim.

Programsız öğrenmek istiyorsan ;
Seni engellediğinden şüphe ettiğin kişiyi engelle ve msnde araçlardan > seçenekler > gizlilik = burda engellenen listesinden engellediğin kişiyi bul ve üstünde sağ tıkla eğer ki sil seçeneği yanıyorsa o kişi seni engellemiş yada silmiştir.Eğer sil seçeneği sönük ise kişi offline yada çevrim dışı gösteriyordur.

Küçük ama etkili :)

Mustafa Arslan
08-02-2008, 22:19   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
411 mesaj

suphe ettiğin kişinin adının uzerine gel sağ tıkla gorunumden profili tıkla sayfa acılcak orda mavi msn resminin altında profil ayrıntılarını gosteri tıkla
eğer seni engellemiş ise acıla sayfada sadece web gorunumu başlıgı altında bir bolum olur
eğer seni engellememiş ise web gorunumunun altında birde msn gorunumu olur

omer_6134
09-02-2008, 01:49   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
4ReacTiv
Programsız öğrenmek istiyorsan ;
Seni engellediğinden şüphe ettiğin kişiyi engelle ve msnde araçlardan > seçenekler > gizlilik = burda engellenen listesinden engellediğin kişiyi bul ve üstünde sağ tıkla eğer ki sil seçeneği yanıyorsa o kişi seni engellemiş yada silmiştir.Eğer sil seçeneği sönük ise kişi offline yada çevrim dışı gösteriyordur.

Küçük ama etkili :)

Katlıyorum.Bende bu yöntemi kullanıyorum.