Arkadaşlar ben msn'imde görüntü ismimi güzel hoş bir şey yapıyorum.Ama msn i her kapatıp tekrar açtığımda Görüntü ismim "S" oluyor(tırnaklar yok).MSN i her açtığımda görüntü ismimi ve avatarımın her yerde aynı olmasını istiyorum.Ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
MSN de görüntü isminin değişmesi
Bence düzgün harflerle bir goruntu ismi yazarsan heryerde aynı cıkar. Bu tıp sembollu isimlerde sorun cıkabılıyor
Borga abi haklı birde bilmiyorum dediğiniz seçenek şu Araçlar - Seçenekler - Genel - "Oturum açtığım her yerde aynı görüntü resmini ve kişisel iletiyi kullan" seçeneği.
O zaman sorun büyük ihtimal güzel hoş dediğiniz görüntü isminizde...
farklı tip ve değişik yazı tiplerine ait karakterler kullanarak nick hazırlarsan olur böyle, arada banada oluyodu simdi normal yazılar var sorun yazılımla alakalı genel bi durum, senle ilgisi yok yani...
hayır ondan kaynaklanan bir şey değil.diğer msn imde dediğiniz gibi değişik yazı tipli karakterlerden oluşan nickim vardı.sorun sadece bu msn imde.her kapatıp açışımda normal bir görüntü resmi ve sadece s harfi nick olarak çıkıyor karşıma
eğer farklı bilgisayarlardan oturum açıyorsanız olabilir. en temizi space e gidip oradan messenger görüntü ismini iletiyi hatta resminizi yüklemenizdir. bu sayede hangi bilgisayarda oturum açarsanız açın isminiz iletiniz ve resminiz otomatik olarak yüklenir. ayrıca application data dan bilgisayarınızda açtığınız msn hesapların listesini bir temizlerseniz de işiniz çözülebilir.