Arkadaşlar hepinize mrb benim msn de görüntülü konuşma yapmaıyorum.Ne zman görüntülü konuşma yapmak için cam'a bastığımda direk şu mesajı veriyor.windows live messenger bi sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor... diye yanıt geliyor. bu arada benim kullandığım sürüm demo değildir.başka msn hatalarına baktım ama cevap bulmadım yardım olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Msn de görüntülü konuşma yapamıyorum
ilk olarak driverinden şüpheledim, kaldır tekrar kur..
bide msn8.1'de izlenimlerim pek sorun olmadığı yönünde..?
bazı msnlerın surumlerı ındırdıgınız yerden sorun cıkarıyor en ıyısı 8.5 http://www.gezginler.net/modules ... -messenger&lid=1795 buradan ındırebılırsın dostum..
arkdaşım senin dediğin gibi denedim kaldırıp tekrar kurdum driwerları ama gen aynı hata var
bende senin gibi benim kullandığım acaba demo ürünmüdür diye aynı yerden güncel sürümünü indirdim gezginlerden hata iki üç defa kaldırıp tekrar kurdum ama gene hata devam ediyor.
format atabılırsın sıstem kabul etmeyebılır
araçlar menüsünden ses ve görüntü kurulumunu yapın sorun yine devam ederse; msn bilgisayardan kaldırıp tekrar kurduktan sonra aynı işlemi tekrarlayın.oda olmassa güvenlik duvarı ayarlarını yeniden gözden geçir bazı antivirüs programları ve firewall'lar sesli ve görüntülü konuşmayı engelliyor.bi dene bakalım
Msn penceresindeki Seçeneklerden Ses ve Görüntü Kurulumu ayarlarını yap olmazsa makinada bilinmeyen bi vrüs vardır datalarını alıp tüm Partiontları bçimlendrip sistemi yeniden kuracaksın