Sadece Basit bir komutla irtibatta olduğunuz kişinin ip adresini öğrenebilirsiniz
başlat>çaliştır>command>netstat -n Bu komutla msn de konuştuğunuz iletişim kurduğunuz herkesin ip adresini görebilirsiniz. sadece tek bir kişininkini görmek istiyorsanız o zaman sadece onun penceresini açık tutmanız lazım...
msn'de konuştuğunuz kişinin IP'sini öğrenme
tamam güzel bi bilgi...
ama karşındakinin Ip sini öğrencende ne olcak bu yöntemi kötü amaçlarda kullanılabilir..
Quad-Coretamam güzel bi bilgi...ben bunu genel kültür olsun diye koydum.gerisi beni ilgilendirmiyo.ama karşındakinin Ip sini öğrencende ne olcak bu yöntemi kötü amaçlarda kullanılabilir..
bana vista uyumlu hp 3325 yazıcı drver lazım yada vistada calısacak cozum
yusufkenanbana vista uyumlu hp 3325 yazıcı drver lazım yada vistada calısacakresmi sitesine baktnmı ?
Aslında yer doğru değil diye uyarmıştım buton ile, ama sorununu araştırayım dedim.
Printerının sürücüsünü indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıkla ve işletim sistemini seç.(Sistemin 32 bit mi, yoksa 64 bit mi bilmediğim için genel linki verdim.)
İşletim sistemini seçtikten sonra model listesinden "Click here for Vista driver" bağlantısına tıklaman yeterli.
ya ben konu açtğım zaman yeri burası değil diyenler bu arkadaşın sorununa ne kadar meraklılar.hp 3325'in benim açtığım konuyla ne ilgisi var.
bır alaka yok zaten arkadaşı uyarmışlar ama yapacak bır sey yok.