arkadaşlar msn denn uzaktan yardım isye basıyorum msn surumu eski diyo güncelleme indiriyorum yine olmuyo kurmuyo kaldırıp başka bi msn prg.kuruyorum yine aynı bunu nasıl düzeltebilrim
teşekkürle
msn de uzaktan yardım
belki yardım istediğin kişinin msni eski sürümdür?
Evet yardım istediğin kişinin sürümü eski olabilir veya ebuddyden bağlanıyorsa izin vermiyor
yok arkadaşlar yardım istediğim kişi bi başkasından yardım alabiliyo sorun onda değil nbenim msn de siz enson sürüm indirebilceğim br yer söylesenize
msn'in uzaktan yardım özelliği bence insanı kanser etmek için yazılmış bir eklenti... benim kullandığım en pratik çözüm LOGMEIN.. www.logmein.com adresine girip kendin için bir account oluştur... aynı sayfadan indirdiğin client dosyasını bağlanmak istediğin pc'lere kur...dünyanın neresinde olursan ol pc'lere net üstünden sorunsuz ve msn'in uzaktan yardım olayından daha hızlı bağlan...
valla cbilgen13 dediğini yapamadım
onlymann senindeğininde yaptım msn9 indirdim kurdum karşıdan beta yı yuklemeye başladı bitincee yine güncelleştirme istedi
http://download.live.com/messenger adresindeki beta sürümü değil. Buradan dene ama sanırım 2 tane güncelleme var ama yaptırmana gerek yok diye düşünüyorum.