Arkadaslar gündüz hiç birşey yoktu şimdi msn e girdim kime bişey yazıp anlık ileti göndrsem şu yazı çıkıyor:
Dakikada ileti sayısını aştığınız için aşağıdaki ileti teslim edilemedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
bu ne anlama geliyor.ve nasıl düzeltebilirm.hiç kimseye ileti gitmiyor.yardım lütfen..
Msn'deki ilginç uyarı! Bu nedir?
Güncel bir güvenlik yazılımıyla sistemi tarayın.
şuan msn de bir problem var. çoğu ileti de iletilmiyor zaten. fazla dikkate almayın şimdilik o uyarıyı.
gerek yok msn bu gece bi değişik benimde iletilerim gitmiyodu biraz once
ÖnemLi Bir Sorun DegiL.Herkeze oLdu GaLiba.Gecici Birsey.TeLas Yok
merhaba. 2 gün önce msnimi açamadım güvenlik güncellemesi istedi onayladım lakin başarılı olmadı. tekrar yüklemek istedim yüklenmedi. eskisini kaldıramadım.revo uninstaller programı var o bile kaldıramadı kaldırıldı gözüküyor lakin kalkmıyor. sinirlenip programı direk sabit diskten sildim. bilgisayarda msn ile ilgili ne varsa aradım ve sildim. sonra microsoftun kendi sitesinden yükleme programını indirdim kurulum seçeneklerinde msn yüklü yazıyor lakin bende msn yok sildim kayıt defterinden bile. hiç bir yerde msn, windows live mesennger, messenger vs. türlü aramalar yapıyorum yok ama bu önyükleme programı var diyor yükleyemiyorum. direk msn programı indirdim oda olmuyor, eski sürüm indirdim kurulumda daha yeni sürüm kurulu zaten diyor. şimdi soruyorum ben bu işin içinden nasıl çıkarım. bu makine beni formatla sahip diyor galiba. bana yardım edin.
merhaba. 2 gün önce msnimi açamadım güvenlik güncellemesi istedi onayladım lakin başarılı olmadı. tekrar yüklemek istedim yüklenmedi. eskisini kaldıramadım.revo uninstaller programı var o bile kaldıramadı kaldırıldı gözüküyor lakin kalkmıyor. sinirlenip programı direk sabit diskten sildim. bilgisayarda msn ile ilgili ne varsa aradım ve sildim. sonra microsoftun kendi sitesinden yükleme programını indirdim kurulum seçeneklerinde msn yüklü yazıyor lakin bende msn yok sildim kayıt defterinden bile. hiç bir yerde msn, windows live mesennger, messenger vs. türlü aramalar yapıyorum yok ama bu önyükleme programı var diyor yükleyemiyorum. direk msn programı indirdim oda olmuyor, eski sürüm indirdim kurulumda daha yeni sürüm kurulu zaten diyor. şimdi soruyorum ben bu işin içinden nasıl çıkarım. bu makine beni formatla sahip diyor galiba. bana yardım edin.Sistem Geri Yüklemen açık mı? Eğer açıksa büyük ihtimalle Messenger'ı kaldırırken bir geri yükleme noktası oluşturulmuştur. Verilerini yedekleyip sistem geri yükleme yap.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 15 Eylül 2009 12:24
arkadaşlar bu tarihlerde msn nin serverlarını onarıma alıyorlarmış diye duydum dün bende de oldu
sürüm 2009 Yapı 14.0.8064.206 Sürümünü kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar....
Sistem Geri Yüklemen açık mı? Eğer açıksa büyük ihtimalle Messenger'ı kaldırırken bir geri yükleme noktası oluşturulmuştur. Verilerini yedekleyip sistem geri yükleme yap.geri yüklemeyi yaptım eski haline geldi şimdi ne yapmalıyım sorunu nasıl çözeceğim.
hizmet geçici olarak kullanılamadığından windows live messenger oturumu açılamadı. lütfen daha sonra yeniden deneyin. hata kodu:80040154
yardımcı olursanız sevinirim