msn'den engellenmişmiyim yardım

shadowromeo
31-03-2009, 00:41   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
146 mesaj

Engellendiğimi öğrenmemin bir yolu var mı?
kimengellemiş.com adlı sitede bir msn eklenti programı sunulmuş. msn eklenti programını kurmalı mıyım, güvenli ve bilindik bir eklentimi bu? Teşekkürler.

Fattur
31-03-2009, 00:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Bence inanma öyle sitelere.Genelde virüs trojan vb oluyor...

Banned
31-03-2009, 00:48   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

daha önce böyle bir eklenti adını hiç duymadım güvenli olup olmadığını bilmiyorum ama bence çokta emin olmadığın eklentileri msne yükleme virüs kapabilirsin.

ne kadar işe yarar bilmem ama engellenip engellenmediğini anlamak için msnde şüphelendiğin kişinin üstüne sağ tık<profil<çıkan yerden eğer o kişiye not gönder yazan yer açıksa engellenmemişsindir yok baktın bilmem kim notları kapattı yazıyor anlaki engellenmişsin.

Banned
31-03-2009, 00:55   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
shadowromeo
Engellendiğimi öğrenmemin bir yolu var mı?
kimengellemiş.com adlı sitede bir msn eklenti programı sunulmuş. msn eklenti programını kurmalı mıyım, güvenli ve bilindik bir eklentimi bu? Teşekkürler.
Adı geçen eklentiği yükledikten sonra birileri kesinlikle engelenmektedir, siz. Biranda sistemini abuk sabuk reklam açılma sayfaları ile dolacaktır. Ayrıca mail adresiniz üzerinden tüm lstenizdekilere abuk sabuk reklam ve dolandırma içeirikli mesajlar gitmeye başlayacaktır. İnanmayın bu tür şeylere, engelleyenin canı cehenneme. Demekki gereği yokmuş.

shadowromeo
31-03-2009, 01:15   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
146 mesaj

araçalar/seçenekler/gizlilik bölümünde soldaki kutucuktaki kişi listemiz gözüküyor herhangi birinin üzerini sağ tıklayınca çıkan menüdeki "sil" yazısı aktifse sizi engellemiştir. Böyle bir bilgim var doğruluğuna inanıyorum. Sizce doğru mudur peki ?

Banned
31-03-2009, 01:21   |  #6  
Banlandı
5,024 mesaj

tamam bu bilgi doğrudurda o karşıdaki kişi seni silmişse aktif olur sadece engellemiş ama silmemişse bu şekilde anlayamazsın yukarıda yazdığım yöntem geçerli.

bu arada msn plus eklentisi varsa onunlada birinin seni silip silmediğini anlarsın.
msn plusa tıklayınca kişi listesi temizle yazan yerden görüyorsun.

GazI_9o9
31-03-2009, 15:48   |  #7  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj
shadowromeo
araçalar/seçenekler/gizlilik bölümünde soldaki kutucuktaki kişi listemiz gözüküyor herhangi birinin üzerini sağ tıklayınca çıkan menüdeki "sil" yazısı aktifse sizi engellemiştir. Böyle bir bilgim var doğruluğuna inanıyorum. Sizce doğru mudur peki ?
hayır.sadece silindiğini gösterir

shadowromeo
31-03-2009, 17:15   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
146 mesaj
Kylie
daha önce böyle bir eklenti adını hiç duymadım güvenli olup olmadığını bilmiyorum ama bence çokta emin olmadığın eklentileri msne yükleme virüs kapabilirsin.

ne kadar işe yarar bilmem ama engellenip engellenmediğini anlamak için msnde şüphelendiğin kişinin üstüne sağ tık<profil<çıkan yerden eğer o kişiye not gönder yazan yer açıksa engellenmemişsindir yok baktın bilmem kim notları kapattı yazıyor anlaki engellenmişsin.

baktım not gönder engelleyende de çıkıyor. Profil sayfasına baktığımızda bizi engellemişse eskisinden nasıl bir fark olur?

Banned
31-03-2009, 21:14   |  #9  
Banlandı
5,024 mesaj

bak güzel kardeşim farkı şu sen diyelim live maile girdin kişilerinden birine tıklayıp not gönderi seçtin eğer bu resimdeki gibi bir görüntü gelirse anlaki o kişi seni engellemiş.

yok baktın bu resimdeki gibi not gönder kısmı açık o zamanda anlaki engellememiş bu kadar basit en azından benim bildiğim tek yöntem bu.

Arkadaşlar yukarıdaki yöntem her ne kadar geçerli bir yöntemde olsa eğer o kişi notları sizi engellemeden kendi kapatmışsa gene aynı pencere ile karşılaşırsınız ek olarak burada yazılanlarada bakabilirsiniz.

Son Düzenleme: Kylie ~ 25 Nisan 2009 01:03
shadowromeo
31-03-2009, 21:39   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
146 mesaj

Teşekkür ederim sadece teknik bilgi için.

Semih Özyurt
31-03-2009, 23:59   |  #11  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

dostum bide msn plus'u dene kişi listesi  temizleyicisinden bakılabiliyor.

silici06
01-04-2009, 10:16   |  #12  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
semih_ozyurt
kişi listesi temizleyicisi silindiğini gösterir engellendiğini değil

Banned
01-04-2009, 15:25   |  #13  
Banlandı
5,024 mesaj
semih_ozyurt
demek bakılabiliyor peki foruma resimli olarak bunu açıklayabilirmisin nasıl yapıldığını yani bizlerde üçüncü bir yöntem öğrenmiş oluruz.