MSN'den MB'lık dosya indirmek
MSN'den indirmek kotaya yansırmı?
Selam verseler kotadan gider bilgine.
internette ne yaparsan yap kotana yansır
arkadaşım internete senden giden veriler upload dır kotayı etkilemez internetten sana gelen veriler ise download dır direk kotaya geçer...
şöle anlatayım sen pc de internet explorere tıkladıgında pc den bilgi gider internete internettende cevap geliyor (google) bunların adına data diyolar ama korkulacak bişe deil bunlar en fazla 1mb olur (video flashlar dahil deil) ama 1000kb 1mb 1000mb 1gb unutma az yani ben sırf bu yüzden sınırsıza geçtim gb başı 10 ytl alıyorlar sınırı aşınca 100 ytl verdigimiz oldu :(
pctranssırf bu yüzden sınırsıza geçtim gb başı 10 ytl alıyorlar sınırı aşınca 100 ytl verdigimiz oldu :(Söylediklerine aynen katılıyorum.Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 20 Eylül 2008 20:36
istediğin kadar tartış sonuç değişcekmi
1024kb = 1mb olması gerekmiyormu ufak dosyalarda fark etmez fazla ama büyük dosyalarda önemli miktarda farkeder.
1 ayda nasıl 4gb yi aşmıyorsunuz bana garip geliyor sadece msn kullanıyorsunuz galiba( dosya alışverişi yapmadan) benim bazen günde 4gb lik dosya indirdiğim oluyor. ve süreklide internetten televizyon programları izliyorum.. bunlar olmadan zaten internette bir işe yaramaz bence..4 gb kotalı interneti ttnetten kullancağınıza vodafon vb. 1gb lik filan abonelik almanız daha mantıklı bence.. telefonu modem olarak kullanıp istediğiniz yerden bağlanabilirsiniz.. 4gb yi aşmayan 1 gb yide aşmaz mantığı yürüttüm ne kadar doğrudur tartışılır tabi..
msn den yazı fazla etkilemez ama görüntülü bağlantı etkiler onuda söyleyim
pctransşöle anlatayım sen pc de internet explorere tıkladıgında pc den bilgi gider internete internettende cevap geliyor (google) bunların adına data diyolar ama korkulacak bişe deil bunlar en fazla 1mb olur (video flashlar dahil deil) ama 1000kb 1mb 1000mb 1gb unutma az yani ben sırf bu yüzden sınırsıza geçtim gb başı 10 ytl alıyorlar sınırı aşınca 100 ytl verdigimiz oldu :(
internette dolaşman bile kotadan götürür