Benimle msnde konuşan birinin ıp numarasını nasıl bulabilirim.Durmadan küfür yazıyorda.
Msn den ıp numarası bulma
- 1
- 2
Birtakım programlar veya eklentilerle bu mümkün. Ancak IP'sini bulup napacaksın sanki? Bilgisayarına mı sızacaksın? İntikam mı alacaksın? Geçin bu işleri.
eklentiye gerek yok aynı islevi MSDOS ta yapıyor ama bu sana Pekte bi fayda saglamaz :)
Bunu yapan bir öğrencim.Bulcam ve konuşacam.
öğrencinizi bulmak pekte zor olmasa gerek kayıt adresinden bulabilirsiniz mesela degil mi ? Oda yoksa olayı resmi dairelere tasıyarak ogrencinizi cezalandırabilirsiniz.
Hayır IP ile nasıl bulacaksın onu anlamadım ben. Sınıftaki tüm öğrencilerin statik IP'si var da sende de onların listesi mi var?
Kal-ElHayır IP ile nasıl bulacaksın onu anlamadım ben. Sınıftaki tüm öğrencilerin statik IP'si var da sende de onların listesi mi var?Ip lerin ttnette vardır kime ait olduğu ama bundan vazgeçtim.Sonuçta internet kafeden yazmışta olabilir.Bunun yerine başka bir taktik geldi aklıma.Bu taktikle kim olduğunu bulacam.Bilgisayarımda tüm msn görüşmelerim kaydediliyor.Böylece delilimde olur.
Şimdi soru şu;Bulunca ne yapayım?İlköğretim öğrencisi.Yani 6,7 veya 8 . sınıf
Siz olsanız ne yaparsınızSon Düzenleme: Matalien ~ 18 Eylül 2008 09:31
bence öğrencinizin size karşı bir nefreti var suan öğrenci olması aslında sizin için çok iyi bir sonuç çünkü size karşı hisleri ilerki yıllarda daha da şiddetlenmeden sizinle olan sorununu bulup ortadan kaldırmayı düşünseniz daha iyi olur diye düşünüyorum sizin de söylediğiniz gibi 7. sınıfa gidebilecek bir öğrenci ne kadar sağlıklı düşünebilir konuşabilir ki onu cezalandırmaya çalışmak size ne kazandırır sadece onu daha da kaybedersiniz..
Bir öğretmen yıkıcı değil yapıcı olmalı.Dikkatli davranıyorum.İlk olarak bir konuşayım sonra kararımı verecem
MatalienBunu yapan bir öğrencim.Bulcam ve konuşacam.oo hocam ne uğraşıyosun bunlarla ya sil ya engelle gitsin...
ne trib yapmışsın ya sanki aya gidicek azim ettim bulucam uzun iş hoca sen bak çocuklara nasıl ii bi eğtim weririm die bunlar küçük işler....
arkadaşar bana bi proğram önerirmisiniz link yazarak benim bi msn ip sini bulmam lazım ip sini bulduktan sonra adresini bulucam ben bu iş için 200 ytl harcadım ama hiçkimse ne ip sini bula bildi nede adresini 2 yıldır uraşıyorum ama tık yok bana bi pro öneririmisiniz link yazın lütfen tşkler
arkadaşar bana bi proğram önerirmisiniz link yazarak benim bi msn ip sini bulmam lazım ip sini bulduktan sonra adresini bulucam ben bu iş için 200 ytl harcadım ama hiçkimse ne ip sini bula bildi nede adresini 2 yıldır uraşıyorum ama tık yok bana bi pro öneririmisiniz link yazın lütfen tşkler
IP adresini bildiğin bir bilgisayara saldırı yapabilirsin..
kendi bilgisayarına yapabileceğin herşeyi onunkinede yapabilirsin..
bende bütün kodlar mevcut..
ama heralde paylaşımı yasaktır..
01apachiIP adresini bildiğin bir bilgisayara saldırı yapabilirsin..benim bilgisayarıma da saldırsana abiii :)
kendi bilgisayarına yapabileceğin herşeyi onunkinede yapabilirsin..
bende bütün kodlar mevcut..
ama heralde paylaşımı yasaktır..
al bak ip adresim de bu :)Your IP Address Is 88.232.143.206
sen cok film izlemissin galiba... ne yapacaksin telnetle modeme mi gireceksin? yada dmz yonlendirip pcme mi baglanacaksin? peki benim landaki ipmi nerden bulacaksin modemde goremezsen??? gec bunlari....
Lan daki ip niz modemde yazar ve çokta önemli değil.
piRe_Lan daki ip niz modemde yazar ve çokta önemli değil.eger otomatik ip atama kapali ise bnm modemimde goremezsin :)
lan clientte sadece bir bosluk gorursun :)onemli degilse ne yapacaksın ki modemle mi egleneceksin :)
keshkeshbenim bilgisayarıma da saldırsana abiii :)sana ben girebiliyorum demedim ki sadece ben de kodları mevcut..
al bak ip adresim de bu :)
bidaha dalga geçmeden önce yanıtımı tekrar oku..
01apachisana ben girebiliyorum demedim ki sadece ben de kodları mevcut..ya tamam işte dalga geçmiyorum. kodlar varsa gir işte :)
bidaha dalga geçmeden önce yanıtımı tekrar oku..
keshkesheger otomatik ip atama kapali ise bnm modemimde goremezsin :)Sende haklısın. Ama bu kadar emin konuşma bence. Adamın niyeti bozuksa merak etme üstesinden gelir. Hele şifresini değiştirdiğin modeme girmeyi başarmışsa düşündüğü birşey mutlaka vardır. Ayrıca MAC adresini hiç hesaba katmıyorsun.
lan clientte sadece bir bosluk gorursun :)onemli degilse ne yapacaksın ki modemle mi egleneceksin :)
ne bu ya bilgisayara girince ne olacak girmeyince ne olacak arkadaşlar konu şuydu msnden ıp bulunabilirmi neden bir birinizi hackleme noktasına getirdinizki olayı anlamadım...
ya hocam bu gibi terbşyesiz öğrencilr için söylüyorum benişmde sorumlu olduğum stajerlrim var evne anne bab terbiyesi almamış sukakta yetişmiş bu tipleri bulcanda nolcak boş ver böyle terbiyesizleri babasının yapmadığını bir öğretmenin yapması gereksiz başkasından bulur nasılsa belasını
arkadaşınla konuşma aç.resim falan yolla.
Sonra başlat>çalıştır>cmd yaz enter.
Oraya netstat -n yaz.
Orda aşağıda established yazan ip onundur.
bak sana bi tiyo daha vereyim, ıpsini öğrendikten sonra sana küfür eden şahsın email adresinin şifresini bile bulabilir onun adınaaa....
- 1
- 2