msn'den resim gönderen virüs

beltan
25-07-2007, 10:31   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj

ya arkadaşlar benim msn'i ne yaptıysam değiştiremiyorum problemim şu;

MSN'im oturum açıkken birden bire donmalar oluyor ve hemen ardından benim listemdeki bütün herkeze see you my pictures galery veya benim çıplak resimlerimi görmek istermisin diye bir ileti gönderip ardından rar'lı bir dosya gönderiyor. aynı şekilde da arkadaşlarımda da bu sorun mevcut msn şifresini değiştirdim olmadı msn i kaldırdım yeniden yükledim gene sorun aynı format attım problem hiç ırgalamadan devam etti benim ne yapmam lasım

onurmert06
25-07-2007, 10:44   |  #2  
Yeni Üye
21 mesaj

Burda anlattığına bakılırsa bu hackleme değil daha çok bir virüse benziyor.Anti-virüs programını söylersen iyi olur.Bir de değişik anti-virüs , trojan , spyware gib programlarla tara bilgisayarını.Kesin bu bir trojan ın ya da virüsün işi benden söylemesi.

beltan
25-07-2007, 10:54   |  #3  
OP Üye
57 mesaj

Ya Denedim Super Anti Spyware diye bir program yükledim 58 adet trojen buldu toplam 378 adet cookie lerile birlikte viüs tanımladı quarantinaya aldım remeove ile sildim ama sonuç nafile yine aynı lüten bu sorunu yaşayan eminimki aranızda vardır lütfen yardım edin

Borga-x
25-07-2007, 10:54   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Kaspersky Internet Securıty programını kur guncelle ve sistemini tarattır. Al sana link burda 3 aylık yasal anahtar alabiliyorsun.3 ay koruma bedava.

kasper

adaware programı bu ikisini kur ve tarattır. sorun çözülür.Format attıktan sonra bile yine gelmesinin nedeni D surucun varsa vırusun kendısı ordadır.  

beltan
25-07-2007, 11:01   |  #5  
OP Üye
57 mesaj

abi problemin bu iki programı yüklemekle biticekse iyi ama benim bilgisayar kapalıykende msn im kendiliğinden açılıp dediğim rar lı dosyayı göndermeye çalışıyor yani bilgisayarım la alakalı olması biraz düşündürücü yani yapan adama helal olsun salam yapmış bu virüsü bilgisayar kapalıyken bile hatta ben bilgisayara format atarken bile o kendiliğinden açılıp arkadaşlara dediğim rarlı dosyayı göndermeye çaılışıyor bunu kendi gözlerimle gördüm inanamadım yaadam deli bir virüs yapmış ama bu nasıl çözülecek

Borga-x
25-07-2007, 11:16   |  #6  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Sen bir dene eğer olmazsa o zaman sorunun başkadır zaten. sana ona gore yol gösteririz. Yanlız sisteminde antivırus programı varsa sil yoksa eskı kullandıgın a.v. ile kaspersky çakışır ve sistemin kararsız hale gelir.

asimileci
25-07-2007, 13:11   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

borga haklı dediğini yap herşey düzelir

onurmert06
25-07-2007, 20:16   |  #8  
Yeni Üye
21 mesaj

Doğru söze ne denir , bir de şey olabilir D sürücünde bir keylooger vardır.Sen msn e girerken hacker(BU ARADA BAYA İNATÇIYMIŞ) şifreni alır.Kendi bilgisayarından o söylediğin dosyayı yollayabilir bir dene söylenen o yolu.

crixallis31
27-07-2007, 04:23   |  #9  
Yıllanmış Üye
596 mesaj

bu tür şeyleri yaptırmak için bi zımmbırtı var program gibi biri sana bu programı gönderip açtırdıysa ondandır msn kapalı halde bile oluyo bu iş onu silmeden bu dertten kurtulamazsın arkadaşların dediği gibi.spybot search destroy diye bir program var onu da dene.

Quad-Core
27-07-2007, 11:26   |  #10  
Yıllanmış Üye
844 mesaj

Borga-x haklı dediklerini yap sorun kalmayacaktır

ensar
27-07-2007, 17:23   |  #11  
Üye
69 mesaj

şu anda herkes bu sorunu  yaşıyor senin gibi msn den herkese dediğin yazıyı gidiyor.Bu problemi yaşayan bir arkadaşıma sordum nasıl geldi diye ben hiç dosya falan indirmedimm dedi.Zaten virüs programı da shareware olduğundan zamanı da geçmiş ve virüs aktif hale geçmiş.Sanırım senin virüs programınla ilgili sorunun var.Çünkü bana da bir link gelmişti arkadaşımdan o da haberi yok direk msn açılır açılmaz ben online olduğumdan bana geldi ben de ne diye merak edip açmaya kalktığımda Nod 32 açmadı beni uyardı.
Arkadaşların dediği gibi ii bir virüs programıyla tarat.

casper3483
28-07-2007, 14:29   |  #12  
Yıllanmış Üye
114 mesaj
Borga-x
Kaspersky Internet Securıty programını kur guncelle ve sistemini tarattır. Al sana link burda 3 aylık yasal anahtar alabiliyorsun.3 ay koruma bedava.

kasper

adaware programı bu ikisini kur ve tarattır. sorun çözülür.Format attıktan sonra bile yine gelmesinin nedeni D surucun varsa vırusun kendısı ordadır.
borga-x arkadşın dediğini uygula ama yine tekrarlarsa bütün yerel disklerine format at virüs c'de olmayabilir diğer sabit disklerine yüklediğin dosyalardan c'ye yerleşiyodur belki, bu sebeple toplu kıyım yap hepsini formatla sonra sistemi tekrar kur ve msn programını kendi sitesinden yükle ha bu arada unutmadan şunu söyliyim format atmadan önce iyi bir güvenlik yazılımının(bu borga-x arkadaşımızın önerdiği olabilir)cd sini temin et bi yerden ve format atmaya başlarken internet bağlantını kes.formatı at,sistemi kur,sürücüleri yükle ve güvenlik yazılımını cd den kur ondan sonra internetle ne yaparsan yaparsın.bu windows etkinleştirmesi olur,msn yüklemesi olur güncellemeler olur vs..
bu dediklerimi yaparsan İNŞALLAH daha bi sorun çıkmayacaktır  

theironman
29-07-2007, 13:34   |  #13  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

iyice bi virüs taraması yapman lazım, antispyware'ye de salık veririm. Başıma aynı sorun gelmişti; haberim bile yoktu, uyarı da almıyordum, bir işaret filan ortada yoktu yani; ama ona rağmen bazı arkadaşlar sen bana dosya gönderiyorsun nedir bu diye sormuşlardı; dikkatli olmak lazım.

emrozdmr
29-07-2007, 13:41   |  #14  
Yıllanmış Üye
349 mesaj

arkadaşımda aynı sorun vardı kaspersky internet security programını yükledik bir güncelleme peşinden tam tarama yaptık temizledi artık msn i temiz:D

Son Düzenleme: emrozdmr ~ 29 Temmuz 2007 13:42
sezer265
22-08-2007, 14:09   |  #15  
Taze Üye
1 mesaj

Ya arkadaşlar yazdıklarınızı okudum da bana da bulaştı bu virüs napıcamı bilmiyorum. bende kasoersky ile tarasam sorundan kurtulur muyum

jeots
26-08-2007, 16:44   |  #16  
Taze Üye
5 mesaj

bu sorun bende ve arkadaslarımda da var.nod 3
2ye taratıyoruz.bulup sılıyo ama ertesı gun actıgımızda msn ı yıne aynı sorunla karsılasıyoruz.ama ınternet acık olmadıgı zaman bı sorun olmuyo uyun (oynarken filan)

jeomania
28-08-2007, 06:44   |  #17  
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj
beltan
ya arkadaşlar benim msn'i ne yaptıysam değiştiremiyorum problemim şu;

MSN'im oturum açıkken birden bire donmalar oluyor ve hemen ardından benim listemdeki bütün herkeze see you my pictures galery veya benim çıplak resimlerimi görmek istermisin diye bir ileti gönderip ardından rar'lı bir dosya gönderiyor. aynı şekilde da arkadaşlarımda da bu sorun mevcut msn şifresini değiştirdim olmadı msn i kaldırdım yeniden yükledim gene sorun aynı format attım problem hiç ırgalamadan devam etti benim ne yapmam lası

kardeş sen çıplak resim mi çekildin :))
sorun bundan kaynaklanıyor işte bu durumlarda aktif olan bir virus var onu da kaspersky ile tamamen silersin :)
format atıyorsun sen c ye atıyorsun d de virus aynen var formattan sonra d den programlarını yüklerken geri geliyor konuştuğun kişilere senin cıplak resimlerini yollamak için.
sen şimdi yine format at c ye,
format bitince d de hiçbirşeye dokunma
başka bilgisayardan varsa flash disk kaspersky ı onla getir yükle updateini yap sorunsuz bir şekilde bütün disklere tarama yaparsan bu sorundan kurtulduğunu görürsün.
veya en basiti şu an sök hdd ni varsa KASPERSKY yüklü başka bilgisayara takıp tamamen tara.. Bu dediğim iki yöntemden (2.si daha garanti) birini yaparsan arkadaşlarınla karşı da bidaha boşyere yanlış anlaşılmazsın ikide birde :)

memmetrix
29-08-2007, 21:30   |  #18  
Yeni Üye
45 mesaj

bana  aynı virüs dün geldi ben çoook uğraştım virüs programlarıyla ama düzeltemedim en sonunda windowsun kurulu olduğu c ye format çektim bugün hiçbişey olmadı en son olarak formatı dene

baDibere
30-08-2007, 14:09   |  #19  
Yıllanmış Üye
205 mesaj

ben

adresindeki bilgilere benzer şeyler uyguladım kurduldum.
kasper kullanıyordum ama yine virüsü yedim

kamilterapi
30-08-2007, 22:43   |  #20  
Üye
94 mesaj

Sen bir dene eğer olmazsa o zaman sorunun başkadır zaten. sana ona gore yol gösteririz. Yanlız sisteminde antivırus programı varsa sil yoksa eskı kullandıgın a.v. ile kaspersky çakışır ve sistemin kararsız hale gelir.

arkadaşa  katılıyorum

fredon
12-05-2008, 19:02   |  #21  
Taze Üye
1 mesaj

başlat noktasına çalıştır tıkla  ''gt;@rht  yaz  net fazla girmeAlkış

Son Düzenleme: fredon ~ 12 Mayıs 2008 19:03
LiMoNi
16-05-2008, 23:56   |  #22  
Taze Üye
11 mesaj

bende de böyle birşey oldu daha yeni,virüs programlarını güncelledim,hem avast ile hemde ad aware se nin yeni versiyonu ile tarattım pc i ,sonra pc nin içinden wserflog.a virüsünü elimle sildim gene olmadı,değişik msn versiyonlarını sildim kurdum gene olmadı.
en sonunda msn photo virus removal diye bir program buldum,
o bir dolu bişeyleri sildi benim pc den,
daha sonradan benim windowsum kopya oldu,onu da orjinal yaptım güncellemeler yaptım tekrardan anca msn sorunum çözüldü,şimdi çok şükür bişey kalmadı.
bunları yapmak benim 3 günüme mal oldu :(