msn dinamik görüntü

aytacali
01-08-2007, 15:01   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
719 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

MSN için dinamik görüntü resmi nasıl yapılır program falan varmı varsa linkini gönderirmisiniz sevinirim şimdiden güle güle

viking20
01-08-2007, 15:25   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

Dinamik görüntü resmi oluşturma:
1.Araçlar menüsünde Görüntü Resmini Değiştir'i tıklatın. (Pencerenin en üstünde menü çubuğu görüntülenmiyorsa, menüleri geçici olarak görüntülemek için sağ üst köşedeki Menüyü göster düğmesini tıklatın veya menü çubuğunu geri yüklemek için sol üst köşedeki Pencere çerçevesini göster düğmesini tıklatın.)
2.Dinamik Görüntü Resmi Oluştur'u tıklatın.
3.MSN ortağı sitesinde, kullanmak istediğiniz dinamik görüntü resmini oluşturun. Resim otomatik olarak yüklenecektir.
4.Listeden bir resim seçin.
5.Tamam'ı tıklatın.
Notlar
Bazı dinamik görüntü resimlerinde ruh halleri bulunur. Dinamik görüntü resminizin ruh halini değiştirmek için, uygun bir ifade kullanın veya ileti alanına uygun cümleyi yazın. Ya da, konuşma penceresinde, dinamik görüntü resminizin yanındaki simgesini tıklatın ve ardından ruh halinizi seçin.
Bazı özellikler ülkenizde veya bölgenizde bulunmayabilir.
MSN içerik sağlayıcı ortaklarından birinden Messenger bileşenleri veya hizmetleri satın alırken ödeme sorunlarıyla karşılaşırsanız veya sorularınız varsa, doğrudan içerik sağlayıcıya başvurmalısınız. Yardım'ı tıklatın, Ödeme Desteği'nin üzerine gidin ve hakkında ödeme yardımına gereksinim duyduğunuz bileşen veya hizmeti tıklatın. MSN Destek başka şirketlerin ödeme sorunlarını çözemez.
MSN içerik sağlayıcı ortaklarından satın alınan Messenger bileşenleri, yalnızca birlikte satın alındıkları bilgisayarda ve satın alındıkları Microsoft Passport Network hesabıyla kullanılabilir.
Başkalarının görüntü resminizi görmelerini engelleyebilirsiniz Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. Sol bölmede Kişisel sekmesini tıklatın. Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver onay kutusunun işaretini kaldırın.
Başkalarının görüntü resimlerinin görüntülenmesini engelleyebilirsiniz. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. Genel sekmesini tıklatın. Diğerlerinin görüntü resimlerini göster onay kutusunun işaretini kaldırın.
(alıntı)
------------
msn deki dinamik görüntüler flash olarak hazırlanıyor. bende kendi hazırladığım flashlardan kendi dinamik görüntümü yapmak istiyorum. bu işe yarayan bir program buldum ve sizlerle paylaşmak istedim
link:


(alıntı)
--------------------



Son Düzenleme: viking20 ~ 01 Ağustos 2007 15:40
aytacali
01-08-2007, 16:31   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
719 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

ellerine sağlık linklerdeki tam istediklerim türden di?