Başlıktada da gördüğünüz gibi msn adresim 1 haftadır dondurma altında acaba bundan kurtulma şansımız varmıdır ?
Msn dondurulunca açılabilir mi ?
o açıkların hepsi kapatıldı senin pc de virus vardır kaspersky ınternet securıty 2010 ile tarat
MSN dondurucunun ıse yaradıgına ınanmıyorum aksı halde dunyada msnsı calısan ınsan kalmazdı . arada cok nadır cıkıyor boyle . kesın pc de back door gıbı hasereler var . wındows 7 kullanıyorsan bazı onlemeler yapabılırsın mesela msn acmak ıcın ıllakı yonetıcı parolası gırmen gerek yada pc ye bısı yuklemeye calısıcan yada pc nın guvenlık ayarlarını degıstırıcen hep yonetıcı parolasına gırerek oluyor aksı halde ımkanı yok parolayı gırmeden . Allah bılır hacked ısıne sardın msn dondurucuyla ugrastıgına gore o tur sıtelerden program ındırırsen daha basına cok sey gelır . o tur programların kendısı hasere zaten pcde vırus aramana gerek yok . :d
"msn dondurucular" kişinin pc üzerinden değil kişinin msn hesabı üzerinden iş yapar o da basitçe yüksek boyutlu ping atma mantığına ya da yüksek boyutlu dosya atarak o hesabın kilitlenmesi mantığıyla çalışır ben bi sürüsünü denedim kendi açtığım bir hesap üzerinden tamamen palavra bu tarz programlar