Arkadaşlar Vista Ultimate 64 bit kullanıyorum MSN Explorer i PC den kaldıramıyorum ingilizce birşeyler yazıyor anlamıyorum alttaki resimde yardımlarınızı bekliyorum saygılar,
MSN Explorer i PC den silemiyorum
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
203 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
bu işleme devam etmek için internete bağlı olmanız lazım diyor. kaldırma işlemi herhalde, değil mi?
OP Yıllanmış Üye
203 mesaj
saol kardeş internerte bağlıyım ama MSN Mesenngerle onla deyil
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
program ekle/kaldır listesinde yok mu bu? yani resmini gösterdiğin, msn explorer'ı açmaya çalışırken çıkan bir uyarı mı, yoksa kaldırmaya çalışırkenki bir uyarı mı?
OP Yıllanmış Üye
203 mesaj
ekle/kaldır da zaten o resim kaldırmak isterken gösteriyor onu
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
OnlyMannhttps://www.chip.com.tr/forum/maillerimi-acamiyorum_t97844.html#467235 inceleyiniz.bu msn explorer. messenger değil.C:\Program Files\MSN\MSNCoreFiles\Setup
bu klasörün içinde msnunin.exe dosyası varmış. onu çift tıklayarak kaldırabilirmişsiniz. öyle diyorlar..
eltahirbu msn explorer. messenger değil.orada kylie nin verdiği programla kaldırılabilir. sanırım çünkü listede geliyorsa kalkar. ama yoksa windows proram ekle kaldırdan windows bileşenleri ekle kaldır kısmından kaldırılabilir. çek işaretinin kaldırılması yeterli olacaktır.C:\Program Files\MSN\MSNCoreFiles\Setup
bu klasörün içinde msnunin.exe dosyası varmış. onu çift tıklayarak kaldırabilirmişsiniz. öyle diyorlar..