msn gire biliyorum ama ınternet explorer tıkladıgım zman ıse ınternet baglantısı yok dıyor fakat modemın ısıklarında baglantı var dıye gozukuyo
modem acıp kapatıyorum yıne duzelmıyor [ pikatel combomax ttnet ads modem] kullanıyorum
yaklasık 1 haftadır boyle son care fotmat atıyorum duzelıyor fakat pc kapatıp actıgm zman yıne aynısı oluyor Yardımlarınızı beklıyorum
msn gire biliyorum ama ınternet YOK
DNS ayarlarından olabilir.. Yasaklı sitelere girmek için her hangi bir tool yada app. yüklediniz mi acaba. Kaldırıp deneyebilirsiniz.
1. Ethernet kartınızı release / renew yaparak denediğinizi varsayıyorum.. Yapmadınız ise bağlantıyı kesip yeniden baglanın.
2. İnternet tarayıcınız üzerinden internet özellikleri - bağlantılar - yerel ağ ayarları sekmesine girerek herhangi bir programın manuel bir proxy adresi atayıp atamadığını kontrol edin. Eğer varsa otomatik olarak proxy al ' ı işaretleyip deneyin
AIDA32 enterprise programı ıle baktımda ana kart bılınmıyor dıyo fakt su bılgıler var [ ıntel GTL+] yol genıslıgı 64 Bit gercek saat 250mhz etkin saat 250mhz ßand Genislıgı 2000MB/s
internet explorer'ın çevirimdışı çalışmadığından emin ol. yasaklı sitelere girmek için kullanabileceğin bir program buna neden olmuş da olabilir varsa kaldır. host ayarlarını kontrol et.
Masaüstü internet ayarlarına gir.Sırayla:
.Ağ ve internet
2.Ağ durumu ve görevlerini görüntüle.
3.Yerel ağ bağlantısı(dikkat ince yazı).
4.Özellikler.
İnternet protokolü sürüm 4 e çift tıkla.
5.Otomatik olarak ıp adresi al,işaretle...Tamam