msn görüntü çalma yardım

nomercy99
31-07-2008, 12:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

Ben msn de birisiyle görüntülü konuşurken.
3. bir kişi benim ve arkadaşımın görüntüsünü görebilir mi veya çalabilir mi.
bunu çok merak ediyorum
çalmaması için ne yapmalıyım
şimdiden yardımlarınız için tşk.

uGuR.uK
31-07-2008, 15:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

eger sistemine herhangi bi zararlı yazılım sızdırmadıysa, bilgisayarındaki bilgileri ve dosyaları uzaktan kontrol edebilecegi bi casus programcık yoksa imkansızdır. ki bu işlemide ya elle kendisi yüklicek yada sana bak resim, oyun, muzik cok güzel vs. gibi bi yalan sallayıp dosyayı yedircek oyle. eger bu tarz bi durumdan şüphelenmiyorsan baska yolu yok...

nomercy99
31-07-2008, 16:10   |  #3  
OP Taze Üye
11 mesaj
elazigli
eger sistemine herhangi bi zararlı yazılım sızdırmadıysa, bilgisayarındaki bilgileri ve dosyaları uzaktan kontrol edebilecegi bi casus programcık yoksa imkansızdır. ki bu işlemide ya elle kendisi yüklicek yada sana bak resim, oyun, muzik cok güzel vs. gibi bi yalan sallayıp dosyayı yedircek oyle. eger bu tarz bi durumdan şüphelenmiyorsan baska yolu yok...
bunu bilmiyorum.herkes gibi bende güvendigim kişilerden muzik resim falan alıyorum.onlarada başkası göndermiş olabilir belki.
senin dedgine göre konuştugum kişi dışında 3. bi şahsın bizim görüntülü konuşmamızı görme ihtimali var.ben böyle bişi hiç duymamıştım ondan soruyorum.duyan var mıdır acaba die.sen bölyle bişi yapıldıgını hiç duydun mu?yada yapmak kolay bişi midir?
dosya aldıysam engellemek için antivirüs programı yeterlimidir

Son Düzenleme: nomercy99 ~ 31 Temmuz 2008 16:13
bektash
31-07-2008, 16:27   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj

Önceki yıllarda netclient denen bi program iLe bu yapılabiliyordu evet. Bayagıda yaygınlasmıstı (5 sene önce:) ) Simdi Server ve sunucularından eser bile yok Yani 3. bir sahısın sizi görme gibi bir ihtimaLi yok. Basit bir dille yazılmıs trojan.worm yemediyseniz.

nomercy99
31-07-2008, 17:09   |  #5  
OP Taze Üye
11 mesaj
bektash
Önceki yıllarda netclient denen bi program iLe bu yapılabiliyordu evet. Bayagıda yaygınlasmıstı (5 sene önce:) ) Simdi Server ve sunucularından eser bile yok Yani 3. bir sahısın sizi görme gibi bir ihtimaLi yok. Basit bir dille yazılmıs trojan.worm yemediyseniz.
peki nası anlayabilirm Basit bir dille yazılmıs trojan.worm yiyip yemedigimi.bilgisayarda herhangi bi deişiklik olur mu bi gariplik.görüntümün izlenip izlenmedigini anlayabilirmiyim

bektash
31-07-2008, 17:12   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj

anLayamassın! anLayacagın tek yer Antivirüs programın Oda zaten win32 trojan.worm gibi virüsleri bulmayan antivirüs yazılımı kalmadı. C:\windowsu tarat