Arkadaşlar msn de biriyle camdan görüşecektim.Ama msnye giriyorum,görüntülü aramayı başlatıyorum.Karşıdaki cevap veriyor.Birbirimizi görüyoruz.Ama nedenini çözemediğim bi olay yüzünden
görüntülü aramanın sesi gidiyor,
Karşıdakinin görüntüsü de gidiyor,
En sonunda MSN çevirimdışı oluyor,
Nolur yardım edin karşıdakiyle iki çift laf konuşamadık
Messenger in son sürümü yüklü
MSN görüşmeleri
Şimdi eğer karşıdaki taraf çok uzaktaysa, bağlantı hızı da düşükse görüntülü konuşma kopabilir.
Bir program daha vardı. Ben bu programı kullanmadım ama genelde çok kullanılan bir program. Adı "Skype"... Bu programla sesli ve görüntülü olarak konuşulabiliyormuş. Ama karşı tarafında bu programı yüklemesi gerek.
Bu program için hesap mı açcaz bide
Karşıdaki sadece msn biliyo skype falan bilmiyo
Bana bağlantı hızını nası onaracağımı yazsan.Ben görüntülü görüşmeyi ilk defa kullandım.Daha doğrusu kullanamadım
Karşıdakine küfür etmiş gibi oluyorum birden çevrimdışı olunca bi yardım et..
Bu program için hesap mı açcaz bideValla kardeş benimde bu konuda bir bilgim yok.. Şimdi google'a girdim "msn görüntü donuyor" diye arattırdım. Bir sürü şey çıktı karşıma. Yok efendim webcam driverlarını kaldırıp yeniden kurun diyor birisi. Öteki diyor Pnp ayarlarını kontrol et diyor. Ne ki pnp? :D
Karşıdaki sadece msn biliyo skype falan bilmiyo
Bana bağlantı hızını nası onaracağımı yazsan.Ben görüntülü görüşmeyi ilk defa kullandım.Daha doğrusu kullanamadım
Karşıdakine küfür etmiş gibi oluyorum birden çevrimdışı olunca bi yardım et..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (228185) ~ 10 Mart 2012 12:12
Karşıdakinin Webcam bozuk olması bu durumu etkiler mi kiKarşıdakinin webcami bozuksa onun görüntüsü sana gelmez, senin webcamin iyiyse senin görüntün ona gider. Ama dediğim gibi çok uzaksınız birbirinize. Tekirdağ-Antalya arası 871 km imiş :D Google Haritadan baktım şimdi.. :D Ya ama fazla da etkilememsesi lazım birbirinize uzak olsanız bile.. İnternet bağlantın yavaş mı?php bende pek anlamam kardeş valla:
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (228185) ~ 10 Mart 2012 12:20
O zaman karşındakinin internetinde veyahut msn'inde bir sorun var belkide. Tekirdağ'daki kardeşin msn'i de son sürüm mü?
Sürümlerin böyle bi sorun oluşturacağını sanmıyorum.
Ben karşıdakinin hızını speed test ten ölçtürteyim.Bakalım ne çıkıcak :D
tmm o zaman kardeş neyse senide yorduk.
Google a falan girmişsin.Saol :D