arkadaşlar msn yeni bir sürü vara evet dedikten sonra yane mecburen yükledikten sonra açılmadı bir daha?
mailimi şifremi giriyorum başka mailleri deniyorum ama oturum açamıyorum.
kaldırıp tekrar yükledim ama yine oturum açamıyorum.
nasıl düzeltebilirim acil yardımınızı bekliyorum...
msn güncellemeden sonra açılmadı
zaten sorun burda maili şifreyi giriyorum ortadaki mavi yeşil sembol dönmeye başlıyor sonrada öylece açılmadan kalıyor??
yani ne kadar bekedin? bekledikten sonra sen mi vazgeçtin? sadece "açılmıyor" dense nasıl yardım edebilirim ki? aklıma bir tek şu geliyor senin msn kişi listen herhalde çok fazla kalabalık ve doğal olarak ilk yükleme çok uzun sürüyor ve sen sonunu beklemeden vazgeçip kapatıyorsun. ilk açılışı açılmasa bile hata verene kadar bekle bakalım hata verecek mi? hata numarası yada ne bileyim hata tanımı olmazsa hiç kimse yardım edemez ki....
hocam ben vazgeçmiyorum. oturum aç diyorum ortadaki mavi yeşil sembol dönüyor kısa bir süre sonra duruyor kendiliğinden? kişi listemde 105 kişi vardı en son. hata numarası verse bende googleden yazıp bulacam ama onuda vermiyor. onar diyorum yine aynısı oluyor??
nerden yükledim bu som sürümü:( siz hangi sürümü kullanıyorsunuz?
http://download.live.com a gir karşıdan yükle de. başka yerden yüklemek kesinlikle yanlış. ben de en son sürümü kullanıyorum. ve her zaman da en son sürümü kullanırım.
onuda denedim ama olmuyor hayır yane bir hata kodu verse 000vs.li formatladım pcyi yine aynı halt:(
arkdaşlar en son kaldırıp 8,5 i kurmayı denedim.uyumluluk modunda çalıştırınca açılıyor fakat 5 sn sonra kendiliğinde porogram sonlanıyor?
fikri olan varmı?
aynısı bende de olmuştu. bazen aşağıdaki isimle hata veriyordu. seninkide bundan olabilir.. bayağı araştırdım netde. bu hatanın maduru çok var. bi dünya da çözüm tabi. ben aşağıdaki çözümü uyguladım bi ay kadar düzeldi. ama şimdi yine hata vermeye başladı. eğer senin anakartdan kaynaklanmıyorsa bu hata ismiyle ara netde.. ( çözüm alıntıdır )
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü:
Sorun NVidia chipsetli anakartlarda oluyor gibi.
"C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\" yolunda
"nSvcAppFlt.exe" dosyası var. Bu dosyayı sildim herşey yoluna girdi.
NOT: Görev Yöneticisi - İşlemler (ctrl+alt+delete) bölümünden "nSvcAppFlt.exe" işlemini sonlandırmanız gerekiyor tabi.