msn hack nasıl yapılır izleyin
bende indirdim o video yu arkdaş baya uğraşıyor ama daha kolay yöntemleri var neyse chip forumların hack den bahsedek değili z heralde
ben indiriom ama txt formatında iniyoo açamıomm :(
Ya arkadaşlar hack'lemiş olsa nolacak yani elimişze ne geçecek bırakın bu konuları boş işlerle uğraşmayın plz..!!
M.Emre_Ya arkadaşlar hack'lemiş olsa nolacak yani elimişze ne geçecek bırakın bu konuları boş işlerle uğraşmayın plz..!!siteye kayıt olur olmaz ilk mesajını buraya atmışsın plzzzzzz:)) boş işler diyene bak allaaaam yaSon Düzenleme: jeomania ~ 21 Nisan 2007 23:57
dosya temizz korkmayın yani..)))
güzel bi çalışma olmuşş..
HA hah hah. Süper bi paylaşım
sdrzmHA hah hah. Süper bi paylaşıkomik olan ne?
fıkra mı anlatıyoruz burda
StarHack bu konuda baya deneyimli üyeleri var ayrıca Tv yede çıkıp ne kadar kuralcı olduklarını anlattılar.Sitede askeriyenın kuralları gibi disiplinli adımlar izleniyor.Paylaşıdma çok güzel olmuş.
samuray164bu işler bizi aşar :)Olurmu yaa her yerde parmağın olsun acemi olacağına Çırak ol daha iyi..
Ya birader ben bunu indiremedim.Nasıl iniyo bu?
ya beyler su son 1 aydır hack olayının ustune dusuyorum da herkez bıseyler sallıyo bunu gercekten yapabılen varsa darkblood_145@hotmail.com ekleyın benı ben sıze sızde bana yardımcı olun pls beklıyorum haydeyın bakam
arkadaslar msn hack diye bisey yoktur onu ilk bastan söleyim msn patlatma denir onun da birçok yöntemi vardır(bos iş:D) cezası agırdır tavsiye etmem... ugrasmaya deymezz
cezalarını ögrenmenmek isteyenler varsa...
link::
slm kardeş ya bana msn hacklemeyi lutfen ogret ya ben bilmiyorum lutfen bu benim msn adresim orda ogretırın ekle lutfen suikasci1@hotmail.com
suikascislm kardeş ya bana msn hacklemeyi lutfen ogret ya ben bilmiyorum lutfen bu benim msn adresim orda ogretırın ekle lutfen suikasci1@hotmail.com
Aman dikkat et, seni hacklemesinler..
Ortalıkta msn'ini verip prince giderken evdeki bulgurdan olma zuhauahuhaa..
CU_GS7suikascislm kardeş ya bana msn hacklemeyi lutfen ogret ya ben bilmiyorum lutfen bu benim msn adresim orda ogretırın ekle lutfen suikasci1@hotmail.com
Aman dikkat et, seni hacklemesinler..
Ortalıkta msn'ini verip prince giderken evdeki bulgurdan olma zuhauahuhaa..
ben bakmak istedim ama dosya bulunmuyor dıyor.
hüzün-cicegiben bakmak istedim ama dosya bulunmuyor dıyor.Dosyayı ben zamanında indirip bakmıştım..(235MB'lık screen capture..)
Herkesin yapabilceği bir iş değil..Göründüğü kadar kolay değil..
Karşı tarafın da sizin ekmeğinize yağ sürmesi gerekiyor..
İşin özeti..Boşverin bu işi..
Herkesin Msn'i kendine..