slm arkdaşalr ya ben dünden belli 3 tane msn adresim var ikisene giremiyorum.hata veriyor.hata kodu 800030d
ne yabilirmi n eolur ALLAH rızası için..!!!!
şimdiden teşekkürler
slm arkdaşalr ya ben dünden belli 3 tane msn adresim var ikisene giremiyorum.hata veriyor.hata kodu 800030d
ne yabilirmi n eolur ALLAH rızası için..!!!!
şimdiden teşekkürler
Alıntıdır.
1.nedeni
Bilgisayarınız yüksek güvenlik altında çalışması...(güvenlik duvarı,firewall,antivirüs ayarlarınız.)
2.nedeni
Bios pilinizin zayıflamasından saat ayarlarınızın geri kalması...
MSN'i kapatın,bilgisayarın dakikasını,saatini,ayını,yılını güncelleyin.ya da bios ayarlarından saat ayarı yapınız.
ya da
Başlat/çalıştır/regsvr32 softpub.dll girip enter deyiniz.
ya da
MSN/araçlar/seçenekler/bağlantı/bağlantı sorun giderici(çalıştırın)
verilen hatayı onarınız,silmek için onaylayınız...
Bu da Alıntı (ama aklıma gelen bişey) 3 adresten 2 sine giriyor birisine girmiyorss depolanan messnger bilgilerine vardır bişey.
Arkadaşlar yapacagimiz islem cok basit, Bilgisayarinizin C:\Documents and Settings\Kullanici Adiniz\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts dosyasinin icerisindeki butun ogeleri silmeniz yeterlidir. Tabi Local Settings ogesinegitmek icin Araclar menusunden Klasor seceneklerine girip Gorunumsekmesinden Gizli dosya ve klasorleri goster butonuna tiklamamizyeterli olacaktir.
Bu da Alıntı (ama aklıma gelen bişey) 3 adresten 2 sine giriyor birisine girmiyorss depolanan messnger bilgilerine vardır bişey.bunu yaptım iş tamam dir.Arkadaşlar yapacagimiz islem cok basit, Bilgisayarinizin C:\Documents and Settings\Kullanici Adiniz\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts dosyasinin icerisindeki butun ogeleri silmeniz yeterlidir. Tabi Local Settings ogesinegitmek icin Araclar menusunden Klasor seceneklerine girip Gorunumsekmesinden Gizli dosya ve klasorleri goster butonuna tiklamamizyeterli olacaktir.