BEN BURAYA CVP YAZMIŞTIM AMA AYNI KONUDAN BAŞKA Bİ BAŞLIK ACILMIŞ BURADAKİLERİDE BİLGİLENDİRİİM KESİN ÇÖZÜM ARKADAŞLAR AMA GECİCİ OLABİLİYOR...
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü
-Saatin yanındaki MSN Messenger simgesine sağ tıklayın ve "Çıkış" seçeneğini kullanın.
-Buradan http://fs3.filehippo.com/7423/aa ... ce92/ccsetup209.exe CCleaner adlı programı indirin.
kurulumunu gerçekleştirin.
-Masaüstündeki CCleaner sembolüne tıklayarak programı çalıştırın.
Kayıt Defteri > Sorunlar için Tara! tuşuna tıklayın.
-Tarama işlemi bitince aktif olan Seçili Sorunları Çöz... tuşuna tıklayın. Sizden yedekleme yapmak isteyip istemediğiniz sorulacak. Evet seçeneğine tıklayın ve daha sonra Belgelerim klasörü altına ilgili yedek dosyasını Kaydet tuşuna tıklayarak kaydedin.
Sorunları Çöz! tuşuna tıklayın.
-MSN Messenger'ı başlatın ve oturum açmayı deneyin.
EGER HALA OTURUM ACAMIYORSANIZ 7.5 TE TEMİZLİĞE BAŞLA BUTONUNA TIKLAYARAK BUTUN CACHE Yİ TEMİZLEYİN O ZMAN %99 ORANDA OTURUM ACILACAKTIR DENEDİM BENDE OLUMLU SONUC VERDİ
Ancak Microsoft ne kadar daha eski sürümlerin birkaç değişiklik yapılarak kullanılmasına izin verir emin değilim...
Güncelleme: Galiba sorun bir Windows Live hizmeti çerezinden (cookie, tanımlama bilgisi) kaynaklanıyor. Geçici internet dosyalarını ve çerezleri sildikten sonra yeniden oturum açmayı deneyin.
CCleaner ile yapmak için "Cleaner > Temizliğe Başla":