msne baglanamıorm
hata:80048820
genişletilmiş hata:80048839
msne baglanamıorm
hata:80048820
genişletilmiş hata:80048839
aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum, genel bi sorun gibi görünüyor, beklemekten başka tek çaren: www.ebuddy.com 'dan çevrimiçi olmandır.
Aynı sorunu bende yaşıyorum :) hatta ie den hotmail.com a bile giremiyorum.
bende şu an ara sıra veriyor ama farklı şekilde , hizmet kullanılamadığından vs vs diyor, deneyince arkadaşın hatanın aynısı ama bir kaç kere girdim, hatanın sorunu sistem dosyasından kaynaklandığını söylüyor, messengerda bazen böyle problemler olabiliyor...
Alt yapı çalışması olabilir.Bende de yapıyordu su an sorun yok.Bekleyin duzelir.Simdilik web-messenger ile idare edin.
Bendede aynı sorun var msn yi sildim geri yükledim düzeldi. ama pcyi kapatıp açınca yine aynı sorun oluyor 4 gündür 4 kere msn yükledim. Her pc aç kapa yaptığımda sorun devam ediyor.
sorun zaten messenger ın ana veri tabanından kaynaklanıyor tahminim...arada sırada oluyor...düzeldi çok şükür...
şuan yine saglam, sorun msn sunucularından siz pcnizde degisiklige gitmeyin arkadaşlar...
ben format atmıstım ama zaten atcaktım vesile oldu gerci format atıncada olmadı ya.. sora 1 saat sora düzeldi