Arkadaşlar bu cıkıo ama sadece WİNRARLI DOSYALARDA nedir bu yardım ederseniz sevinirim..!dosya aktarımı sırasında kabul ete tıklayınca cıkıyor..!
Msn ile ilgili acil yardım..!
uzantısını sil karşıya gönder karşıdakine söyle uzantısını sonuna ilave etsin yeni versiyon exe,rar,zip gibi dosyaları göndermiyor ya da programın dediğini yapacaksın yükleyeceksin programı
Sen karşı taraftan gönderileni alamıyorsan programı yükle
hayır bunu cozumu bende acıklıyorum
oncelıkle gondercegın msn konusma penceresınde menuyu gosterı ısaretle konusma penceresınde menu yazıları cıkcak sonrada ordan konusma penceresı sol yukarsında dosyayı tıkla tek bır dosya gonderı seccen
sonrada araclar dosya aktarımı nı tıkla buyuk pencere acılcak hanı gızlılık genel falan yazan pencereyı tıkla
araclardan dosya aktarımını tıkla dosya vırus taramasında kullanılcak antıvırus sec ısaretleyıp antıvırusnun scan .exe dosyasının yerını gosterıp ok uygula tama de sonrada seye gerı gel tek bır dosya gondercem secenegı ıle sorunsuz bırsey yuklemedende gonderırsın bu yontem msn9 larda olur yenı surumler de boyle yapılmalı
not antıvırusumun scan dosyası hangısı dıyorsan antıvırusunun yerını gosterırken antıvurus klasorunun ornek avıra ıse avıranın yerını gosterıp avscan.exe gostercen dıgerlerınde de scan ıle olan yazılı sını seccen dıger antıvurıs programlarında olay bu
hayır bunu cozumu bende acıklıyorumoncelıkle gondercegın msn konusma penceresınde menuyu gosterı ısaretle konusma penceresınde menu yazıları cıkcak sonrada ordan konusma penceresı sol yukarsında dosyayı tıkla tek bır dosya gonderı seccen
sonrada araclar dosya aktarımı nı tıkla buyuk pencere acılcak hanı gızlılık genel falan yazan pencereyı tıkla
araclardan dosya aktarımını tıkla dosya vırus taramasında kullanılcak antıvırus sec ısaretleyıp antıvırusnun scan .exe dosyasının yerını gosterıp ok uygula tama de sonrada seye gerı gel tek bır dosya gondercem secenegı ıle sorunsuz bırsey yuklemedende gonderırsın bu yontem msn9 larda olur yenı surumler de boyle yapılmalı
not antıvırusumun scan dosyası hangısı dıyorsan antıvırusunun yerını gosterırken antıvurus klasorunun ornek avıra ıse avıranın yerını gosterıp avscan.exe gostercen dıgerlerınde de scan ıle olan yazılı sını seccen dıger antıvurıs programlarında olay
Ben antivirus kullanmıyorum ben ne yapacağım
antıvırus yukle ornek avıra yoksa gondermezsın dosyayı ugrasırsın arka planda calısmasını durdurursun ama yuklu olsun ornek avırayı yukle dedıklerımı yap amac dosya gondermek dılmı gondermek ıstıyorsan dene yok hayır yuklemem dersen dosya gonderme sını unut ozaman
zxsel ne bu bilgi paylaşma sevdası
Hiç uğraşmadan ilk cevap veren abimize katılıyorum örneğin : güzelmüzik.rar dosyasına tıklayıp F2 ye basınız ve bunu güzelmüzik.zzz yapıp karşı tarafa gönderiniz ve ardından karşıdak adam onu winarla açarak kullanabilir, hiç br soruun olmadan...
programı yükliceksin.yükledikten sonra her defasında virüs taraması yapim dicek o yüzden dosya alırken farklı kaydet diceksin ve virüs taraması yaptırmicaksın bolece sorun çozulcek.