arkadaşlar bir bilgisayardaki msn kayıtlarına nsıl ulaşılır. forumda şöyle bir aradım ama cevap bulamadım. şimdiden teşekkürler
msn kayıtları
belgelerim/alınan dosyalar = msn de karşı taraftan alınan müzik,resim.. vb şeylerin kayıt edildiği yer
belgelerim/sohbet konuşmaları = msnde konuşulanların kayıt edildiği yer
slm arkadaşım. msn kayıtlarına ulaşabilirsin ama ben yazılanları anlamadım. yazı türünü değştirmişler.ama bilgisayarından kimin msn girdiğini anlıyorsun.ilk önce gizli dosyaları göster yapacaksın.
C:\Documents and Settings\(açtığın oturumun adını yazacan)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
canım ben senin dediğn yere giriyorum ama ben orda (açtığım oturum adını) nereye yazıcam orda öle bıyer yok beni aydınlatırsan sevinirim çok önemli bekliyorum..
BOOMFUNKMCSbelgelerim/alınan dosyalar = msn de karşı taraftan alınan müzik,resim.. vb şeylerin kayıt edildiği yerhayatımda ılk defa sohbet konusmaları dıe klosor oldugnu duydum :DDDDharelde sadece sende varbelgelerim/sohbet konuşmaları = msnde konuşulanların kayıt edildiği
arkadaşlar çok tşk ederim ama botenin dediği bvaşka bişey olmalı ben onun dediğine takıldım
sistemde keyloger olmadığı sürece birisi bir başkasının logunu tutamaz..bu msn kayıtları internette gezdiği sayfalar hepsi keyloger sayesinde tutulur...bence keyloger durumunu araştırman lazım...