iyi günler daha önce böyle bir sorunum yoktu bugün bilgisayarı netten bir dosya indirdim onu açtım ondan sonra bunu yapmaya başladı. msn kapalıydı otomatik oturmum açma gibi bir şey yok. 15 dk de bir messenger kendiliğinden oturum açıp duruyor. ben kapatıyorum 15 dk sonra tekrar açıyor. Bu bir virüsten olabilir mi?(bence öyle) eğer virüsse hangi programla taratmamı tavsiye edersiniz?
msn kendiliğinden oturum açıyor
internet explorer la microsoftun sitesine girince acılabiliyordu yanliş hatırlamıosam
yok internet exploler dil google chrome dan indirdim kısa bir dosyaydı yani microsoftun sitesine falan girmedim üstelik her 15 dk de yapıyr
dosya neydi eğer özel değilse söylermisin
arkadaşım benim öyle bir sorunum vardı format attım düzeldi fakat virüsten mi sistemle ilgili bir sorun mu tam bilemiyorum
rifat384arkadaşım benim öyle bir sorunum vardı format attım düzeldi fakat virüsten mi sistemle ilgili bir sorun mu tamyani şimdi sistem neden böyle bir şey yapsınki arkadaşım sana kastımı var tabiki virüs yüzünden.
sistem dediğim yüklenen programlar yüzünden
tam sebebini bilmediğim için öyle yazdım
ama bende virüs vardır die düşünüyorum
game cam ı indirdim ama kurmadım bir de avg 8 ile güvenli modda tarattım hiç bir şey çıkmadı.
yukarıda verdiğim programları kullanmalısın.avg'den de çok şey bekleme avirayı öneririm.
adacemgame cam ı indirdim ama kurmadım bir de avg 8 ile güvenli modda tarattım hiç bir şey çıkmadı.bence en iyisi format atmak olacak antivirüsler bulamıyor bendede aynı sorun vardı ancak formatla çözebildim
ya ben konuyu tam anlayamadım ama msn/araçlar/seçenekler/genel sekmesinde
internete bağlanıldığında otomatik olarak oturum açmaya izin ver sekmesinin işaretli olup olmadığına bak eğer işaretliyse kaldır diilse benim başka bi fikrim yok arkadaşların söylediklerini dnle