msn masaüstü simgesinin masaüstünden silinmesi

mstfmh
23-03-2009, 17:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

arkadaşlar merhaba.benim sorunum şöyle;bilgisayarda msn başındayken windows live mesenger yeni bir sürüm buldu diye bir ileti geldi benden yükleme izni istedi.tahmin ettiğim kadarıyla live mesenger 2009 yüklenmiş,ama masaüstü simgem silinmiş.yenisine programlardan giriliyor.eskisine nasıl dönebilirim.cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Süleyman.
23-03-2009, 17:13   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

başlat tuşuna basın. son kullanılan programlar listesinde msn ikonu vardır. onu masaüstüne sürükleyip bırakın. kısayol yine masaüstüne gelecektir.

mstfmh
23-03-2009, 17:22   |  #3  
OP Taze Üye
12 mesaj

teşekkür ederim arkadaşım

Süleyman.
23-03-2009, 17:25   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

rica ederim.

mlnelf
28-03-2009, 13:46   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

slm benmde benzer bi sorunm var. yeni messengeri yükledim ama sevmedim silip eskisini yükliyim dedim ama messengeri  programlarda göremedim ki silerken (programlar seçeneklerden kaldırın uyarısı gözüktüğü halde) bende direk silip geri dönüşüm kutusunu boşaltma gafletinde bulundum . şuanda messengr pc açıldığında otomatik açılıyo ama aradığımda messenger yok  pcde msnplus yükledim çoklu oturum açabilmek için ama masaüstü simgem yok yalnızca ekranın sağ alt köşesindeki messenger simgesinden başka hiç bişi yok. yeniden yüklesem olurmuu acaba die prog. tekrar indirdim ama messenger bilgisayarımda olan prog. arasında gözüküyoo .. o masaüstü simgesini nası geri getirebilirimm ? aradım ama bulamadım hiç bi yerde çok sinir oldum lüften yardım edin