Messenger'ın son sürümünü indirmek için sitesine gittim ve 7'nin çıkmış olduğunu görerek indirip kurdum ama program açıldığında BETA sürümünün kurulmuş olduğunu gördüm, kaldırdım yeniden kurdum, sitenin kendisinin kurmasına izin verdim yine de olmadı. Eskiden sayfasında 6.2 varken 7'nin BETA sürümünü koymuş olabileceğine de inanamıyorum Microsoft'un. Birisinin bu konuda herhangi bir fikri var mı acaba???
MSN Messenger 7
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya tam anlıyamadım ama zaten beta surumu messenger 7.0
yeni bir beta sürümü diyebiliriz. yani küçük bir özellik daha eklemişler paket gönderme mi ne? Yani bu sürüme 2. beta sürümü nazarıyla bakabilirsin.
msn messenger'in orijinal sitesinden bahsediyorum, normalde beta.msn gibi beta sürümün ayrı bir sitesi var, beta olmayan bitmiş hali ise orijinal sitesinde yayınlanıyordu, halbuki orijinal sitesinden msn'i indirip kurduğumda beta'nın yüklenmiş olduğunu gördüm. Bir de nette yaptığım araştırmalarda kimine göre msn 7 çıktı, kimine göre ise 2 gün ertelendi, bu konuyla ilgili haberi olan bizi bilgilendirirse sevinirim. Tabii benim gibi orijinal sitesinden Türkçe 7'yi indirip beta'yla karşılaşanlar olursa bildirsinler yalnız olmadığımı bileyim :)
mesenger 7 nin tamsurumunde beta dakı buglar temızlenmedıyse ındırmeye bile kalkmayın benden tavsiye
alıntı:
Gönderen : Emptyreanmsn messenger'in orijinal sitesinden bahsediyorum, normalde beta.msn gibi beta sürümün ayrı bir sitesi var, beta olmayan bitmiş hali ise orijinal sitesinde yayınlanıyordu, halbuki orijinal sitesinden msn'i indirip kurduğumda beta'nın yüklenmiş olduğunu gördüm. Bir de nette yaptığım araştırmalarda kimine göre msn 7 çıktı, kimine göre ise 2 gün ertelendi, bu konuyla ilgili haberi olan bizi bilgilendirirse sevinirim. Tabii benim gibi orijinal sitesinden Türkçe 7'yi indirip beta'yla karşılaşanlar olursa bildirsinler yalnız olmadığımı bileyim :)
Türkçesi ne yazık ki hala BETA halinde.
Ne zaman da çıkacağını bilemiyoruz.
millet beta, normal sürüm olana kadar indirmeyin. 1.beta sürümünde ikide bir server den düşüyodu zaten. 2.sinde pek problem yok gibi ama ben normal sürümü bekliyorum. ama eğer ingilizce kullanmak istiyorsanız, onun tam sürümü hazır galiba.
elvis hocam ingilizceyi nerden bulabilirim msn in sitesinden saygılar..