Ben messengerda statusunu "çevrimdışı göster" olarak belirtenleri de ayrı bi şekilde görebilmek istiyorum: bu mumkun mudur?
MSN messenger'daki status problemiyle ilgili...
CU_GS7Mümkün değildir..neden? mesela engelleyenleri görebiliyoruz buna imkan var: bu neden olmuyor?
rebulanyumEngelleyenleri de göremiyoruz..CU_GS7Mümkün değildir..neden? mesela engelleyenleri görebiliyoruz buna imkan var: bu neden olmuyor?
Sen nasıl görüyorsun??Mümkün değil, çünkü microsoft böyle istemiş..
O özellik görünmediği için özellik zaten..
CU_GS7rebulanyumCHIP forumlarında biraz gez: bununla ilgili açılmış başlıklar var; yani seni engelleyenleri gorebiliyorsun: hata bunu soyle yapıyorsun: messengerda araçlara tıkla sonra da seçeneklere tıkla oradan da guvenlik kısmını seç. guvenlik kısmında engellemek istediğin insanları seçebiliyosun ama biz onu yapmicaz tabii. Oradan merak ettğin kişiyi seçip engellenenler listesine alıyorsun ve o listede seçtiğin adamın üzerine gelip sağ tuşla tıklıyorsun: eğer açılan menude "sil" komutu etkin durumdaysa seni engellemiş demektir diğer durumda ise engellememiş demektir.Engelleyenleri de göremiyoruz..CU_GS7Mümkün değildir..neden? mesela engelleyenleri görebiliyoruz buna imkan var: bu neden olmuyor?
Sen nasıl görüyorsun??Mümkün değil, çünkü microsoft böyle istemiş..
O özellik görünmediği için özellik zaten..
Demek ki sen bilmiyormuşsun ama bu ayıp diil tabi: hatta sana boş bir uğraş olarak bile gelebilir. Ama benim bildiğim kadarıyla böyle yazılımlarda herşey mumkundur:)
rebulanyumCHIP forumlarında biraz gez: bununla ilgili açılmış başlıklar var; yani seni engelleyenleriCHIP forumlarını bana mı öğretiyorsun??
Sen bütün forumları gez, yine de engelleyenleri görmeyi bulamazsın..Çünkü mümkün değil!!rebulanyumhata bunu soyle yapıyorsun: messengerda araçlara tıkla sonra da seçeneklere tıkla oradan da guvenlik kısmını seç. guvenlik kısmında engellemek istediğin insanları seçebiliyosun ama biz onu yapmicaz tabii. Oradan merak ettğin kişiyi seçip engellenenler listesine alıyorsun ve o listede seçtiğin adamın üzerine gelip sağ tuşla tıklıyorsun: eğer açılan menude "sil" komutu etkin durumdaysa seni engellemiş demektir diğer durumda ise engellememiş demektir.İşte bu yöntemle sadece ve sadece seni silenleri anlayabilirsin..
Sen CHIP forumlarında bu konuyla ilgili açılmış olan konuları okumuş olsaydın, oralarda da aynı cevabın verilmiş olduğunu görürdün..
Böyle 1 konu açma gereği duymazdın..rebulanyumDemek ki sen bilmiyormuşsun ama bu ayıp diil tabi: hatta sana boş bir uğraş olarak bile gelebilir.Demek ki yanlış bilen biri varsa bu da senmişsin..
Ayıp değil tabi, yanlışın doğrusunu öğrenmek lazım en kısa zamanda..rebulanyumAma benim bildiğim kadarıyla böyle yazılımlarda herşey mumkundur:)Israr etme boş yere.. Her şey mümkün ama engeleyenleri bulma MSN serverlarına ulaşmadan mümkün değil..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 08 Ekim 2007 04:44OP Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 018 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007Doğru haklısınız yanlışkullanmışım kelimeyi ama şöyle bişey var: ister engellenin ister karşı taraf kendini offline göstersin, ister karşı taraf bizi silsin yine de sonuç aynı oluyor yani offline gözüküyor bizde. Anlamaya çalıştığım şey buydu: yani farklı durumlarda aynı sonucu veren bir yazılım varsa ortada mutlaka o sonuçtanda farklı durumlara ulaşılması gerekir diye dusunuyorum: hatta demin siz soylediniz beni silenleri yukardaki yontemle anlayabliyorum: e nasıl oluyor bu o zaman? Çünkü benim başlangıç noktam karşımdaki kişinin offline olarak durması: derdimi anlatabilmişimdir umarım
sonuç olarak bu bir açıktır bence ve neden mümkün olmasın ki? en baştan henüz böyle birşey başarılamadı veya ben hiç rastlamadım diye bir yorum yapsaydınız ben de uzatmayacaktım meseleyi?
Yine de teşekkür ederim(sonucta sorumun cevabını aldım).
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006rebulanyumen baştan henüz böyle birşey başarılamadı veya ben hiç rastlamadım diye bir yorum yapsaydınız ben de uzatmayacaktım meseleyi?İyi de "mümkün değildir" gibi çok kesin bir yanıttan sonra, sen engelleyenleri görebiliyoruz ama deyip üstüne yöntem söyleyince yok yere uzatan sen oldun..Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 035 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007Arkadaşlar msn de bekleyen 5 istek var ama ben günlerdir açamıyorum. Sürekli sayfa götüntülenemiyor diyor. Neden acaba nasıl halledebilirim?
neviArkadaşlar msn de bekleyen 5 istek var ama ben günlerdir açamıyorum. Sürekli sayfa götüntülenemiyor diyor. Neden acaba nasıl halledebilirim?MSN penceresinde space'in yoksa bile o tuşa bas, çıkan sayfada isteklerin görünecek, oradan girebilirsin; normalde isteklere ulaşamıyorsun o şekilde genelde, hata veriyor, ama dediğim şekilde kesin sonuç alabilirsin.Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 035 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007Şu msn in yeni ifadelerini yükleyemiyorum. msn plus yüklü. yükleyen var mı.Bilgisayar kitleniyo gibi oluyor.